Wednesday, November 26, 2014

Terima Kasih Emas putih...



Kebelakangan ni kan me suka join giveaway & contest, nak dijadikan cerita terpilih la sebagai salah seorang pemenang..Hahaha pemenang tu..bunyi macam gempak je ye..Frankly to say, banyak kali juga menang giveaway & contest walaupun saguhati..macam Giveaway Mega me menang topup rm5 tapi terlepas pandang so tak claim pun hadiah tu..menang saguhati giveaway dari Euruka Seven ..

Apapun sikit atau banyak itu rezeki apa...alhamdulillah berkat join goveaway sambil mengeratkan lagi silaturrahim me dapat hadiah voucher dari Lazada...tak banyak pun RM25 je..nak beli barang lain rasa macam belum ada yang berkenan. Ingat nak utilized voucher utk redeem canvas shoe untuk anak bujang :-)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...