Friday, December 5, 2014

10Q Tatie



Salam Pagi Jumaat..semoga kita semua di anugerahakan kesihatan yang baik serta dimurahkan rezeki...InshaaAllah...

Nak cerita bab murah rezeki...before ni Tatie pernah invite me join Giveaway Anniversary Kisah Tatie 2014. Me try & alhamdulillah...maybe rezeki berpihak pada me to win as Top Commentor..last minute..hanya beza 2 komen aje. Itu pun me tak sangka. 

Semalam 1st time jumpa Tatie coz dia nak bagi hadiah tu by hand... Itupun jumpa lepas waktu keje...jumpa kat parking McD BBB.. Borak kejap aje sebab tengok Tatie pun macam tired coz she just came back from Thailand..best tu naik Star Cruises sempena Pelayaran Peminat Bersama Paknil. Orangnya sangat humble..dtg jumpa me pun simple without make up..thanx a lot dear ..lansung akak lupa nak snap pic kita..takpe..maybe next time boleh jumpa lagi..mana tahu kot ada rezeki ke Turki free kan..hehe..
Tq again Tatie :-)
Masa jumpa Tatie tu kebetulan kami baru nak dinner, Naqiuddin tak sabar nak tengok...alahai anak..
"Awak nak jam ni tak ?"
"Tak nak jam...nak hp.."
"Ok..take abah's challenge :-)"
Tengok tu...abahnya pandai janji...tapi janji model lain yang lain dia nak...alahai anak..sabau je la...ape pun..make it true ok..

Balik rumah baru me check segala isi dalam goodies bag tu...bukan jam aje..macam2 souvenir ada..dari ada dari Thailand..ada dari Filipina..
Nampak tu..mcm2 ada..comel jer souvenir dr Bohol tu..
Nak khabarkan pasal Jam Ice tu...actually jam tu unisex, disebabkan me mmg dah ada jam...JB..hadiah dr En hubby, so me nak hadiahkan jam ni untuk dia..
He like it..♥♥
Alhamdulillah dia suka...Katanya itu adalah jam kedua termahal yang pernah dia pakai...Currently en hubby pakai G-Shock direct from Japan.



14 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki tu, tahniah, Farah tumpang happy...

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

NzA said...

TAHNIAH...murah rezeki tu...byknya souvineer tu......

Amy J said...

pergh! banyaknya hadiah dapat kak.! untunglah. :DDDD


seronoknya dapat belayar... x pernah lagi merasa. sobs

eelobor said...

Boleh tahan banyaknya jugak hadiah yang dapat ek? Rezeki.....Alhamdulillah

MizzTina said...

waaaa...rezeki kak.. comel²

adianiez AIDA said...

terbaik!!!
murah rezeki...
aida ni da lama x menang hadiah hu hu hu....

Norma NML said...

@Farah Waheda Wahidalhmdulillah..tq Farah :-)

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanum:-)

Norma NML said...

@NzA
Thx akak..tu la..x sangka ada gifts tambahan...

Norma NML said...

@Amy Jalhamdulillah...rezeki dik...

Norma NML said...

@eelobortu la..rezeki..souvenir2 tu dr tempat2 yg Tatie pergi

Norma NML said...

@MizzTinaAlhamdulillah..:-)

Norma NML said...

@adianiez AIDAnext cuba la..mana tahu..rezeki kdg2 tanpa kita sangka..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...