Friday, December 5, 2014

'Gaduh' di FB Wall Zalora Dapat Hadiah..Wowww!!






Beberapa minggu lepas kecoh kat facebook dok upload tentang pasangan suami isteri bergaduh kat FB Wall Zalora...before tu nak bagitahu ye..entri ini bukan niat nak mengaibkan atau memburukkan pasanagan.Lagipun wife dia kan dah explain ianya hanya gurauan suami dia sahaja..Tapi yang menariknya ianya jadi viral kat facebook.

Disebabkan itu tak kurang yang mengutuk coz gaduh sebab shopping...rasa macam tak sepatutnya...For me, 1st impression masa baca tu rasa macam kelakar..sebabnya sesi 'pergaduhan' quite funny...cer u all tengok ni..

Permulaan 'pergaduhan'
then Zalora reply & isteri En Radzi ..
Then Nuzaimah pun maybe cuak sebab viral tu jadi kutukan pembaca . 
Baru tahu..mum to be rupanya Pn Nuzaimah ni :-)
Then pihak Zalora membuat kejutan utk pasangan tersebut..
Alhamdulillah rezeki mereka..
Tengok tu..'pergaduhan' mereka seumpama 'market strategi'...org kat luar dok kutuk2..dia yang dpt haidah...


Bersama team Zalora ...
Woww...bertuah badan..


Happy face...sape tak happy weyy..rezeki yg tak disangka tu..:-)
For info Puan Nuzaimah akan mendapat bekalan pakaian dan kadut dari Zalora selama setahun dan baucar bernilai RM400...haaa,,tengok tuu..rezeki yang tak disangka...rezeki baby yang bakal dilahirkan nanti...


p/s : pics sumber sinar harian & yahoo news



13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning singgah pagi

MissNadia said...

wow... serius banyak kotak yang dia dapat.. setahun bekalan pakaian dia dapat.. hohohooo bertuah lah badan

Cik Iman said...

jom kita gaduh kat web zalora, kot-kot kita pun dapat supply hadiah setahun agagaga

afzalsukasuki said...

haah tu la saya pun baru tau tadi.. tu pon kawan yg inform. untungla, rezeki baby dalam kandungan dia tu :D

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumMorning Anum :-)

Norma NML said...

@MissNadiaKan..sgt bertuah..rezeki baby tu walaupun takde pakaian baby..:-)

Norma NML said...

@Cik ImanCI...jom2...gaduh2 syg ;-)

Amalina Hussain said...

wahhhh...rezeki dia...bestnyeee...

Amy J said...

hahahaha.. tergelak2 saya baca nak terbersalin tu.. x sangka betul kan kak.... kalau saya tahu, dah lama saya buat macma tu >.<

adianiez AIDA said...

tak sangka!!!
ni viral yg sgt baik ni :)
kasut setahun tu, marveles!!!

Norma NML said...

@Amalina Hussainkan..rezeki yg tak disangka...

Norma NML said...

@Amy Jhahaha...awak jgn wat keje camtu Amy..tp kalau nak glamor boleh gak..hehe

Norma NML said...

@adianiez AIDAtu la..ini yg dikatakan rezeki dtg bergolek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...