Tuesday, December 16, 2014

Giveaway Mega Review By Eda



Giveaway..giveaway...kring2..u all jom..jom..jom..kita meriahkan blog EurekaSeven lagi sekali...1st time dulu main teka2...dapat la juga saguhati..hehe..Yang pasti kali ini hadiah lagi menarik..nak tahu better u all klik banner kat bawah ini..segala syarat dan peraturan ada kat dalam banner ajaib kat bawah..:-)

Sila Klik Banner Untuk Join :-)
Untuk memenuhi salah satu syarat peraduan, me memilih untuk review Kek Gulung yang dijual oleh Eda.

Secara jujur dan ikhlas me tak pernah cuba yang Eda jual tetapi pernah makan kek yang kawan bawa..sebijik rupa macam ni..rasanya memang sedap dan sangat lembut...ada bermacam -macam jenis..Untuk penggemar kek gulung atau swiss roll, u all kena cuba..

Lagipun sekarang kan musim cuti sekolah, kot tak tahu nak hidangkan apa untuk anak2 minum petang, so boleh order kek gulung macam kat bawah ni.For sure anak2 suka 
Macam2 ada ..wink2..I like..
Yg ni saiz mini 4.5"..harga rm20
Yang dua kat bawah ini pun kategori mini tapi special sikit, dah nama pun vip kan..haruslah special..hehe..harga ?? RM25
FR..mini vip

Satu lagi kek gulung mini vip

Nampak x kat dalam kek tu..pehhh..coklat yg melting..
Untuk saiz yang lebih besar..9 inci ok..harganya kira berpatutan, baru rm35 untuk yang biasa dan untuk yang vip rm38.
Yang ni saiz 9" yang biasa
Yg ini la vip saiz 9"..besau tuuu..
Pening nak order mana satu ?? Tak payah pening..tengok list kat bawah ni, cuba satu persatu...sedap ??? Me tak omong kosong ok..ada buktinya..tengok kat bawah nanti ye..
Antara perisa yg untuk dipilih..kot nak cuba semua,
order je setiap jenis tu yg kecil dulu
Testimoni dan bukti..^◕‿◕^
Kan dah cakap...sedapppp... -
Nak order ???
Whatsapp atau mesej je Eda ...
012 2251962

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Shima Hasan said...

Hai. Ya Allah..Meleleh air liur tengok kek gulung ni. Sedapnye.

MizzTina said...

GUD LUCK KAK.. GILE MELELEH TGK.. KWN ADA GAK JUAL, TP KT KG LA.. RS NK MKN, TP MCM MANISSS JE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...