Saturday, December 27, 2014

Happy Dan Sedih...



Hari sabtu yang paling sibuk...tersangat sibuk dek company nak upgrade system...huaaaa...rasanya macam tak cukup masa..byk nak kena siapkan in advance...entri dalam draft semalam pun tak sempat nak siapkan...

Apapun me nak ucapkan selamat bercuti buat semua yang akan bercuti panjang sampai awal tahun depan...untuk yang kena kerja tu ..kerjalah dgn hati yg tenang dan ikhlas...inshaaAllah keberkatan rezeki ada di situ.

Start esok sampai 5hb Januari, company off...seronok nak cuti..tapi seriously hati gundah gulana memikirkan keluarga di kampung...walaupun rumah chek me tak terlibat tapi setakat pagi tadi bekalan letrik dan air memang dah takde...sedih juga memikirkan mereka yg terlibat..besar sungguh ujian ini bagi mereka...kehilangan tempat tinggal..sumber rezeki...ada yang kehilangan  ahli keluarga sbb lemas...hanya doa dari jauh yang mampu me buat..semoga Allah melindungi mereka...memberi kekuatan fizikal dan ketabahan hati kepada mereka menghadapi ujian ini...sesungguhnya apa yg datang dari Dia ada hikmahnya...Jangan berhenti meminta dan merayu kerana Dia Maha Penyayang..InshaaAllah...
view 2 hari lepas dari udara
Sumber : Google
Kawan2...selitkan doa dalam setiap solat kalian...walaupun sebaris ayat ...semoga banjir cepat surut...semoga keadaan kembali pulih...
sumber : google
p/s : Nak pegi bercuti pun rasa tak sdp hati..tapi semua dah booking..ank pun dah excited...pegi je la...

1 comment:

MizzTina said...

semoga semunya baik² je.. xpe kak, pegi je bercuti, tp jgn stop contact diorg..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...