Saturday, December 27, 2014

Naan Cheese RSMY..Sedap..^◕‿◕^


Kelmarin ..cuti hari Krismas tu....ubah angin ke KL naik LRT..seriously terasa jakun..tak silap ini kali kedua kami naik public transport selepas tahun lepas @ dua tahun lepas kot...

Keluar seawal 10.30 pagi..niat utama bukan nak pi shopping ok tapi nak pegi makan naan cheese yg diuar-uarkan terbaik..bila ramai yang cakap sedap..haruslah me cuba..tapi salah info ingatkan buka RSMY pukul 6pm so teruskan dgn sesi menghabiskan duit kat Sogo..
Yg ni 7th floor utk member card..
mmg x la nk masuk..sgt..sgt crowded
For me n en hubby..cendol kat sini mmg
antara yg terbaik :-)

Inilah tempatnya..
Inilah kami order..
Panas tp x sbr nk mkn..terpaksa la abah yg suap
Tempting & melting :-)
Alhamdulillah dah kenyang...penatnya dari pagi sampai ke petang...nasib baik sampai kat TBS ngam waktu maghrib..dah solat baru balik ...Walaupun penat puas hati...cheese idaman dah selamat jadi santapan...
Utk info..ini restoran Melayu bukan Mamak ye..
owner dia dr Tganu..Dato Yusof :-)
Goal of every owner of restaurant is customer satisfaction...tengok tu...suka cara mereka layan dan ambil berat tentang kepuasan pelanggan walaupun dah maju dan ramai customer :)



p/s : yeayy..keje dah settle...entri dlm draft...finally dpt publish...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...