Thursday, December 4, 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]




Wowww...angka yang cantik sgt...RM1212...banyaknyaaa..free pulak tuuu...siapa tak nak kan ?? Actually baru beberapa hari lepas bershopping kat Lazada.....beli kasut si anak bujang me...tengah ada offer sekarang ni  .Alhamdulillah fast feedback dari Lazada. Now tengah tunggu kasut tu sampai. 

Blogger-Contest
Sila Klik Banner For Details :-)
 Ok...back to entry..kalau dapat RM1212 apa yg  me nak shopping kat Lazada...1st thing...Taraaaa...

(IMPORT) Samsung Smart Camera NX Mini

Harga asal kamera ini RM1499...alamak..mana cukup kan...TETAPI..the best part is...Lazada tebgah buat offer ...harganya dah less 40%...yess it's RM899..Sebab me pilih kamera ?? Me adalah seorang yang sangat gemar snap any picture & share it...samada dalam fb @ ig. Yg bestnya kamera ini ringan dan gambarnya menarik..bukan simply cakap je sebab ada kawan yg pernah guna dan rekomen. Kamera yg mempunyai megapixel yg tinggi 20.5MP and boleh flip up ...sangat sesuai utk selfie..I like...;-). Kamera ini adalah keluaran Samsung yg paling nipis dan ringan..hanya 158 gram sahaja..so senang utk me sumbat ke dalam handbeg .^◕‿◕^

Since masih ada lagi baki from RM1212 tu sebanyakRM313..me nak hadiahkan sebuah basikal untuk anak tunggal me...for sure dia sangat happy kalau dapat basikal ni...harga asal RM399, after less 33% jadi RM269...nanti senang en hubby lipat2 je basikal tu letak dalam bonet..kami jogging dia boleh berbasikal..:-). Biasanya kami sewa je basikal kat Taman Botani tu sbb memang tak muat nak sumbat basikal yg ada ke dalam bonet kereta.
6-Speed Foldable Bike BlackMasih lagi ada baki RM44
Now ada lagi baki RM44 ringgit...memandangkan kami selalu keluar bawa anak bujang mandi manda kat pool @ waterpark, me nak beli beg kat bawah ni...muat utk letak pakaian persalinan dan toiletries lepas mandi manda..nampak cantik..Harga RM38 selepas less 52%.. 

Tiga barang RM899 + RM269 + RM38 = RM1206...ada baki lagi RM6...tapi kalau menang maybe me tambah cash & buy anything yang berkenan . Hope I'll be one of the luckiest one .. -

Aeroline Casual Hiking Backpack Dark Blue


 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

19 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best yer...

Sally Samsaiman said...

SEMOGA BERJAYA! weehooo~

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Cik Iman said...

ramai betul yang nak kamera pusing tu @_@

Jie Najihah said...

all the best ! Jie singgah dri contest yg sama. ^_^

http://najihahawanbiru.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-di-lazada-malaysia_90.html

NzA said...

wow...tang kamera tu yg paling menarik...plg pnting senang dibawa kemana2....gud luck.

Norma NML said...

@Farah Waheda WahidTq :-)

Norma NML said...

@Sally SamsaimanTq Sally ;-)

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumThx :-)

Norma NML said...

@Cik ImanCI..sbbnya sgt best..nak sgt..

Norma NML said...

@Jie NajihahGood luck..tq dear :-)

Norma NML said...

@NzA
Betul tu akak..:-)

Amy J said...

ye ke kak? wah, menarik ni. nnti nak simpanlah tarikh tu. kena hadap Lazada nnti. heheheh

anamizu said...

haah ramai gak bekenan camera pusing2 tu hehe.. all d best. sy pon join berangan hehe

http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

adianiez AIDA said...

mcm mau join la :)

Norma NML said...

@Amy Jyup..coming friday dear :-)

Norma NML said...

@anamizutu la..kamera tu byk function yg menjadikan org minat nak beli..btw good luck 2 utk awk juga :-)

Norma NML said...

@adianiez AIDAapa lagi..sila buat entry n join..hehe :-)

nor hidayah mohd nor said...

Hi, Terima kasih join contest! Insyaallah , ada rezeki menang :)

Nak wishlist tercapai? Boleh tengok ni : http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/hadiah-misteri-untuk-peserta-shopping.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...