Friday, December 12, 2014

Terima Kasih Cinta Hati.... ◕ ‿-..



Alhamdulillah...apa yang kita ada...apa yang dapat sekarang semuanya rezeki dariNya...syukran...sekadar berkongsi pendapat dan tiada niat untuk menunjuk...so harap u all jgn salah faham ok...

Utk kaum Adam tu apa salahnya sekali-sekala bagi hadiah kat isteri...Kot ye pun wife seorang yang berkerjaya dan mampu membelinya dgn duit sendiri tetapi tak sama perasaannya bila soulmate yang bagi. Begitu juga isteri...ok ape buat surprise kat husband walaupun bukan hari lahir dia kan. Seperti kata Pakar Motivasi yg terkenal Dato Dr Hj Fadzilah Kamsah..
"Cari peluang untuk bertindak romantis terhadap isteri. Ini termasuk senyum, lemah lembut, sebut sayang tiga kali sehari, buat sebelum disuruh, sentuhan sayang, pujian dan memberi hadiah"...nampak tu me 'bold' kan bab hadiah tu..saja je kan..hehe.

Dah lama sebenarnya me dok hint kat en hubby nak telekung baru..tapi dia faham pesen wife dia yang so cerewet ni..hehe..Kebetulan masa kami solat kat satu masjid ada sorang makcik yang jual telekung tu..pertama kali pandang me dah jatuh hati...dok belek2 terus en hubby cakap kalau suka ambil je..hahhh..ye ke ni..btw thx so much Dling...
Telekung Lycra..ada yg ckp x leh pakai telekung lycra
tapi me dah rujuk pada yg pakar..inshaaAllah me yakin ..
janji ibadah niat kerana Allah..
Pastu a week lepas tu dia offer pula something..kebetulan yang lama dah hilang masa mandi manda kat waterpark...so yg ini kira ganti yang hilang la kot...yaa..something...alhamdulillah jumpa yang me berkenan dgn designnya..so grab je..tq again ..senyum sampai ke telinga..^◕‿◕^

One more thing dek kerana wifenya yg sangat la suka selfie and welfie tanpa peduli org cakap...so he bought something yg memang sangat menepati dgn perangai me yang suka snap everything yg me rasa perlu utk dijadikan memori atau bahan blog. Thanks a lot my dearest...love u more & more ♥♥

Terima Kasih yer Dling for all the lovely gifts...bukan hadiah yang diminta tapi dah bagi tu alhamdulillah....kecik tapak tangan seluas padang bola le bini awok ni tadah..hehe...apapun me nak dia tahu apa yg penting adalah kasih sayang yang tak terbatas terhadap kami ...tq sgt coz menjaga me & anak lebih dari nyawa sendiri. Semoga Allah murahkan rezeki dan sentiasa melindungi mu wahai suamiku..kekuatan dan kasih syg mu adalah benteng hidup kami..

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Alongxp said...

mak aih... banyaknya hadiah..

saya rasa kalau telekung xde masalah kot lycra tu, sebab kat dalam u all dah ada baju lain kan? yang jadi masalah tu bila pakai jubah lycra, dah tentu trus melekat kat badan, memang menampakkan susuk tubuh la...

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanum;-)

Norma NML said...

@Alongxpkan..setuju sgt :-)

Mama Kembar 3 said...

bestnya banyak hadiah! telekung lycra sedap pakai, mama pun suka

Etuza Etuza said...

As'salam nak follow tapi tak nampak dekat blog ni ..singgah ya

Etuza Etuza said...

eik ruang pop window dah ok dah kan hari ada W verty lah..ni macam x ada dah ni..wah best!

adianiez AIDA said...

wow!!!
menarik semua hadiah :)
bertambah sayang la hi hi hi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...