Tuesday, December 23, 2014

Tuisyen



Pejam celik pejam celik tak sampai 2 minggu pun lagi cuti sekolah dah nak habis...macam sekejap je...Barang sekolah anak pun tak complete lagi...ikutkan awal bulan 12 dah start beli tapi macam biasalah...kalau bab uniform tu bila ada saiz , warna pula takde...pegi kedai lain, ada yg warna sepatutnya tapi takde size..sabau je la..maybe sebab kemeja pink jarang digunakan di sekolah2 kot..tu la sebabnya stok tak banyak..

Alhamdulillah...malam tadi selesai satu lagi perkara yang sepatutnya...next year satu2nya anak me dah masuk darjah 6, kena bagi input banyak sikit..faham2 je la..boy kalau dibiarkan belajar dgn main tu sama banyak..

Dipilih-pilih akhirnya kami memilih Smart Math Tution Centre kat Seksyen 7 BBB..Harga berpatutan...utk 4 subjek hanya perlu bayar rm140 dan pendaftaran RM110...Semoga dipermudahkan dia utk belajar dan menerima apa yg diajar kat situ nanti..InshaaAllah..
Gini la kekdahnya semua  sumbat dlm handbeg ummi..;-)
Bayaran & jadual waktu
Selesai sudah...cuma tunggu kelas start pada 12 Januari 2015..semoga anak me diterangkan hati dan dipermudahkan dalam menimba ilmu ...Aamiin..

Serba sedikit tentang SMTC ini...setiap kelas hanya ada 18 orang murid...tak ramai lagi bagus..lagi banyak tumpuan cikgu pada murid...setiap bulan akan diadakan ujian untuk membiasakan murid dgn soalan2 peperiksaan. 

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi

Abie Shidah Ad said...

Salam sis.. Tu ah.. pejam celik dah nak bukak skolah kan... Tak rasa pon sebulan lebih cuti.. Hehehe.. tahun depan pon I kene input lebih sikit sbb anak kedua nie pon boy dan tahun depan masuk tahun 6 gak. Hehehe.. lain tak mcm anak pompan.... sbb kakaknyer mmg kaki buku...hehehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...