Tuesday, January 13, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com



Sila klik  SINI atau banner untuk join
gJom ramai2 meriahkan blog bubblenotes.com..menang kalah belakang kira yang penting kita sama2 join dan meriahkan lagi blog Farah .

Rasanya ini 1st time me join giveaway Farah @ bubblenotes...kalau tak silap bubblenotes.com antara blog yang terawal me follow..Suka baca bila Farah dok citer pasal perkembangan little prince dia...Firash aka Ash...Dan yang paling bestnya banyak ilmu parenting yang berguna Farah share kat blog dia..walaupun anak me dah besar at least me boleh share apa yg dibaca dgn kawan2 & adik2 yg ada nak kecil..one more thing seronok bila baca Farah update tentang outing dgn geng kbba...walaupun tak berpeluang nak join tapi tumpang happy bila ukhwah di alam maya terjalin kukuh di alam realiti..Good luck to U Mommy Blogger ^◕‿◕^

11 comments:

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih di atas kesudian akak untuk sertai mini GA Farah, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

irra yyan said...

Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
Jom join contest mudah mommy irra

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Norma NML said...

@Farah Waheda Wahidwlcome Farah :-D

Norma NML said...

@irra yyanGood luck utk awk juga yer :)

Norma NML said...

@Hani Fadhlina Abdul RahmanHai hani..good luck yer :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

mama 3farhanah said...

Gud luck Norma.

Aqilah Azmi said...

Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

Norma NML said...

@mama 3farhanahTq :)

Norma NML said...

@Aqilah AzmiTq..good luck utk awk jg dear :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...