Friday, January 16, 2015

2nd Giveaway Sulaman Lace Heaven - Happy Birthday



Slik klik banner untuk join :-)
Jom ramai2 kita join meriahkan giveaway Fuza, mana tahu u alls atau me bertuah utk dapat kain sulam yg cantik tu..kalau tak dapat pun itu kira bukan rezeki le kan tapi still ada rezeki utk make more friends is it..

Giveaway start 15 Jan 2015 hingga 11.30pm 31 Jan 2015...Pemenang akan diumumkan pada 2 Feb 2015..nak tahu hadiah sila klik banner kat atas tu. 

Hannah Selwah Fuza...semoga dianugerahkan kesihatan yang baik dan sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah swt..May you always have enough happiness to keep you sweet, enough trials to keep you strong,  enough success to keep you eager..^◕‿◕^

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Fuza Musa said...

Terima Kasih
Semoga Berjaya ya
Semak Senarai peserta

http://fuzamusa.blogspot.com/2015/01/2nd-giveaway-sulaman-lace-heaven-happy.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Insyaallah will join too.

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/2nd-giveaway-sulaman-lace-heaven-happy.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Insyaallah nak join yang ni..

NzA said...

Cantiknyaaaa...gud luck

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

1st GA by Mass Naim (25/1)
Ga saya nak larome apple stem (31/1)
GA Sulaman Lace Heaven Happy(31/1)
GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumThx Anum :D

Norma NML said...

@Fuza MusaWelcome n thxs Fuza :D

Norma NML said...

@Nurashikin ZA a.k.a NAZECKJom doktor..:)

Norma NML said...

@NURUL AQIDAH AZAHARHai Nurul..slm kenal :-)

Norma NML said...

@NzATU la..jom join akak :-)

Norma NML said...

@Cik Addawslm..inshaaAllah

mama 3farhanah said...

Gud luck Norma.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...