Thursday, January 8, 2015

Bowling @ ARL Power Bowl Alamanda Putrajaya



Entri tertangguh lagi...hujung tahun lepas en hubby banyak ambik cuti untuk clear leave....balik dari Melaka, esoknya outing sambil shopping saki baki keperluan Naqiuddin dan me as well..hehe

Pastu en hubby nak training bowling..katanya dah lama tak main...me malas nak main so suruh anak bujang temankan...1st time Naqiuddin main..risau juga nak bagi tapi dia dah besar kot..boleh la try...bukan apa, kalau ikutkan doktor pernah ckp dulu yg tulang dia tak cukup kuat untuk aktiviti lasak..tapi so far alhamdulillah ok je dia main bola dan bersukan bagai...Hmm..not bad...even satu kejadian lucu...rasanya ramai juga yg baru belajar main bowling having this kind of experience..
En hubby jadi coach utk si bujang :-)
Getting better....
Turn en hubby
Tengok video kelakar kat bawah ni...dia sendiri pun tergelak-gelak bila tengok semula..if tak silap yg ni balingan yang kedua lepas en hubby ajar...

video

But after that dah makin ok...dah over confident la pulak...sabar je la ummi..

video

3 comments:

MizzTina said...

alorrr..dh lama xmen boling ni..best lak tgk iqi n abg mie main ni..

Norma NML said...

@MizzTinaAkak pun...sbb tu tengok je dorang main..tapi bila dah tengok video2 dorang teringin nak main la plk..hehe

mama 3farhanah said...

Seronoknya dapat luangkan masa dengan anak. Nak plak berkongsi minat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...