Monday, January 26, 2015

Kem Motivasi & Bengkel UPSR @ UKM


Kem pertama yang Naqiuddin attend for this year...Rabu lepas dia bawa balik form..tunjuk kat kami..minta kebenaran nak pegi..en hubby tanpa banyak soal, suruh 'setiausaha' dia isi form...awal2 lagi en hubby dah cakap ada je kem untuk upsr bagi je anak join...yg sekolah mahupun yg private...lagipun empunya diri berminat so senang la kerja kami.
Borang kebenaran
Malam Sabtu kemas barang yg perlu dibawa...kata en hubby, anak nak pergi 2H1M je tapi packing baju macam nak pegi 2 3 malam ..haha..Tapi for me, biar lebih dari kurang...naluri dan fikiran seorang ibu ni lain sikit..



Since en hubby pun kerja hari Sabtu tu, so abahnya je la yang hantar ke sekolah, sebab nanti kena naik bas yang disediakan..ummi dia ni macam biasa lah..suruh snap pic...dah bertolak kena bagitahu..am I too protective ??..Hmm..apa2 lah yg penting me tahu apa yang me buat utk dia..
Ini pic yg en hubby snap dpn sekolah
nmpk mcm x ikhlas je muka tu..hehe.. 
Yang ni nak inform dah nak bertolak..dlm bas
sbr je la ummi..pic selipar yg dia snap..
Pics kat bawah ni semua me 'pinjam' dari blog Anjung Minda Resource..pihak yang menganjurkan Kem tersebut.





p/s : Balik semalam..dia ckp best..next time nak pegi lagi..InshaaAllah ..
Semoga ilmu yg dia dpt diberkati & dimanfaatkan sepenuhnya..

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagus2

MizzTina said...

alhamdulillah, nak gak dia pegi kak tanpa disuruh.. akak xyah pening² nk cri kem utk dia pasni..

gmbr last tu mmg kelakar.. segan la kak nk selpi

mama 3farhanah said...

Itulah kann naluri seorang ibu. Sentiasa risau anak tak cukup apa-apa..kalau boleh tilam bantal pun nak disuruh bawak..hehehe

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanum:-)

Norma NML said...

@MizzTinaHaha...abahnya yg snao sbb umminya dh pesan awl2 kan..hehe

Norma NML said...

@mama 3farhanahTahu x pe..hanya ibu yg tahu dan faham ...;-)

CT Humairah said...

hihi dulu mana form2 pun CT ada join program tidur bermalam ni ukm.. tah tah pnganjur yang sama hahaha.. adus tingat plak zaman sekolah.. da tua tua nk huurm..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...