Wednesday, January 21, 2015

Menerjah Sincerelybyus Boutique



Jumaat lepas..gara2 ofismate pst satu pic...nampak menyelerakan...ternampak kat situ ig sincerelybyusshawls..Pic tu ???..Japp...u alls pun sure akan tergoda tau..
Yg ni la pic nya..Tergoda tak ??? ;-)
Nampak sangat sedap kan....So memandangkan hari Jumaat waktu kami rehat 1.5jam so agreed pegi sana...Mula2 masuk..wahhhh..tak pandang makanan kat cafe tu tetapi terpegun dgn deco ala santai..sangat tertarik..bukan aje ada shawls yg cantik..macam2 ada..ada dress, blaus, jubah, brg make-up, aksesori perempuan,ada juga sandal...ehh..banyak la kalau me nak list down kat sini...nak tahu lebih lanjut boleh tengok ig @ facebook sincerelybyus Shawls

Before order makanan sempat la kami cuci mata...macam dah sepakat nak mencuba brand baru utk tudung kami nanti...inshaaAllah nak beli corak yg sama dan pakai bila keluar ramai2 atau gathering.
Rambang mata weyyy

Cantik2 dan murah2
yang ats tu rm15..yg bawah tu tudung cotton rm25 je
Ada kasut..harga lupa la pula..but under rm30

Brg make up n aksesori pun ada
Mula2 masuk terpandang rak ni..
ada cookies n corn bbrpa perisa..
crunchy dan sedap..mkn yg member punya..;-)
Semua nampak sedap...next time nak try dessert pula
Dok syok usha2 leka dah almost 2pm..nanti nak makan tak sempat la pulak...me tak beli apa2 pun sebab kononnya nak beli makanan je...pi beli apa yang patut..me pilih Beef Lasagna sebab Chicken Lasagna tinggal 2 aje & ofismate dah order dulu ..harga rm12.50..sedap..
yummy..
Balik ofis kami 'berkelah'..hehe. Hari tu rasanya ada snap pic yg kawan2 order tapi entah mana hilangnya..ada Baked Meatball Cheese(if x silap) ..ada Fettuccine Meatball Carbonara..semuanya cakap sedap..thumbs up ^◕‿◕^
Muka bambam yg dah kekenyangan
Masa kat kaunter macam biasa me memang suka ambil bisnes card ..apa2 hal nak tanya senang ....comel kad tu..
Unik..kad ig pun ada :-)

Nice kan

p/s : Next month janji nak beli tudung kat sini ..if selesa boleh repeat lagi :-)

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

sYiRa LoKMaN said...

best shopping situ..mcm2 ada

MizzTina said...

nsb la xramai kak..sy pegi dl, nk menyelit pun ssh..siap beratur kt tangga nk tunggu turn masuk

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumMmg pun Anum..ada masa pi le terjah :-)

Norma NML said...

@sYiRa LoKMaNOO..Syira dah biasa shopping kat sini ye :-)

Norma NML said...

@MizzTinaTu la..tapi masa cam sekejap je..lenkali kena pegi lagi..nak usha blouse & tudung :D

mama 3farhanah said...

Seronoknya ..makan sambil shopping

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...