Tuesday, January 13, 2015

Rezeki Penghujung 2014...



Segmen throwback yang tak sempat nak publish..dok dalam draft..alhamdulillah dah nak 2 minggu tahun 2015...anak2 dan sekolah..parent berkejar...tak kurang menjerit dan stress dgn anak2 yg liat nak bangun setelah sekian lama bercuti...Alhamdulillah permata tunggal me so far tak pernah susah nak bangun pagi...bagi salam dua kali masa nak kejut tu alhamdulillah dia dah terjaga..

Back to entri...dah nak masuk penghujung tahun tu dalam sedar tak sedar dok jagi pengomen blog food blogger Hazman Fadzil..rezeki utk jadi top komentator pada bulan Disember..alhamdulillah
dok komen tekan keyboard sdr x sdr dah ribu riban..hehe
Lepas tu kalau tak silap me beberapa hari selepas Krismas tu, masa kat Melaka terbaca blogger Hasrul Hassan umumkan pemenang kontest teka gambar...alhamdulillah rezeki lagi..
Macam tak percaya boleh menang..hehe
Seronok sebenarnya join kontest macam ni..satu dapat menguji minda..satu lagi secara tidak langsung dapat menambahkan interaksi dikalangan yang join kontest dan juga pengomen..

2 comments:

farhana mohamad said...

Tahniah kak ma. :)
untung la dapat buah tangan dari orang hebat. Ekekekek

Sy tag kakma tau.
kalau sempat jemput join sama ehhh

http://farhana-mohamad.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

mama 3farhanah said...

Tahniah Norma..
Semoga tahun 2015 ni lebih success.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...