Wednesday, January 28, 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma Daripada Nile.com.my



Salam petang Jumaat, since semalam me dok tengok member2 blogger dok update pasal Giveaway dari Nile.com.my.  Macam best jer...meriah masing dok pilih produk yang mereka suka around that amount..

Hari ini ada lagi yang update, pastu ada member cakap join la..join la...memang nak join pun..kalah menang dapat ke tak tu belakang kira..yang penting nak join kawan2 ber'Giveaway'...^◕‿◕^



Actually Nile.com.my ada pelbagai jenis produk termasuk pakaian, kasut, hand bag, aksesori, pakaian muslimah..huhhh..memang nbanyak kalau me nak senarai kan..the better way u all terjah..harga pun murah..nak pula sekarang ni ada diskaun sempana Chinese New Year nanti..

Kalau lah..kalau ada rezeki kan...RM150 tu me nak barang2 macam kat bawah ni...bestnya kalau dapat..
Nak boot cantik ni..after less 54% , harganya RM37.70 sahaja ok...



After less 55%... RM42.30



Lepas tu nak yg ni ..RM34.30 after less 53%
Nak beli yg ni utk si bujang me RM24.90
Yang ni RM10.70 after 66% less..
Ada 5 jenis barang yang me pilih 37.70+42.30+34.30+24.90+10.70 = RM149.90..pehhh balance 10 sen je..nasib baik tapi takde barang nile.com yg ada harga seposen

Jangan tunggu lagi...cepat2 wat entri dan pilih barang yang berkenan...sila klik sini untuk check link u alls nanti...
http://www.nile.com.my/page.php?cd=98

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

terbaik wish u luck

Syira Lokman said...

BANYAKNYA HADIAH BEST BEST :D
WANG TUNAI, PATUNG, CD, BUKU..MCM2 LAGI...

Jom join, tamat 3 hari lagi !
http://syiralokman.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

Siti Shahfinaz Jaafar said...

nile ni memang best kan?
barang best, rege pun best..
rambang mata..belum pernah beli lagi tapi suka bukak usha2 nile.com ni..hehe

goodluck oke!

Siti Zawiyah Rahmat said...

semoga berjaya :-)

Emma Diana said...

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html saya pon join juga :)

Sani Sini Sana said...

Cantik produk-produknya..rambang mata...

CT Humairah said...

ini memang wife yang pandai merancang hahaha.. elok2 baki 10sen saja. gunakan wang sebaik mungkin ^^

gud luck..

purple LADY said...

semoga berjaya awak!!!!

Mialia said...

good luck :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...