Monday, February 2, 2015

Abah Main Dia Yang Excited



Semalam meneman en hubby ke MINES...ada tournament bowling...best jer tengok dorang..tak silap me ada 28 groups semuanya...so happening...dengan boss dorang yg so sporting dan supportive...

En hubby 2 days before mengadu sakit badan, maybe sbb demam selsema before tu..so tawakal je la..bagi dia menang kalah tu tak penting, yg penting join and have happy time berkumpul dengan kengkawan..
Welfie dulu..:)
Sampai sana dah ramai yang berkumpul..dorang main 4 games semuanya..tiba2 macam teringin nak main bowling..dah lama tak main..nowadays kalau pegi pun tengok heroes main je..
Before start..masing2 dok pikir strategi lot..hehe
Alhamdulillah walaupun tak berapa sihat group en hubby dapat juga 5th place dari group lelaki sebanyak 22 groups..Naqiuddin org yang paling happy sebab abah dia dapat juga something to bring home..but end up tadi dia whats app cakap keputusan semalam tak betul..ingatkan kena tarik balik rupa2nya ada a bit mistake...so group dia dpt 4th place sebenarnya..
Tahniah Dling.♥♥ n frens..
Nampak tu ..budak terover happy
Hadiah tu sampai ke kereta dia bawa..tak bagi abah dia pegang..perasan tak kat pic en hubby takde medal..itu pun dah selamat sibujang letak kat leher dia..:)



2 comments:

Mr.Noob said...

Wahhh...jaguh bowling rupanya hubby kamu. Hahaha...ambe pun minat juga bowling ni. Sekarang turun minat ke anak pula.

CT Humairah said...

pernah sekali saja cikgu2 sek mak buat tournament bowling.. and bowling is one of my fav games too.. tapi takleh main selalu. bestkan buat tournament cemni hihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...