Tuesday, February 24, 2015

Bowling @ Jengka Sentral...♥♥



Sempena cuti Chinese New Year yang lepas, kami ambil peluang balik kampung...kampung dekat je la..sebelah mertua, kebetulan hari Jumaat ada kenduri Tahlil arwah nenek saudara en hubby kat Lipis.

Tiba2 petang Khamis tu the siblings dok dorak pasal pusat bowling kat Jengka Sentral...apa lagi si bujang me laju je mengajak abahnya..itulah minat terbaru dia sekarang...bowling..bowling.. 
Muka happy Mak dikelilingi anak menantu & cucu :-)
Volunteer 'trainer' yg bagi tip bila nampak Naqiuddin main hook..

video

Sebelum balik masing2 dah kelaparan...singgah makan dulu kat Sweet Apple Cafe...they all cakap makanan pun sedap..not bad...tapi me just makan nugget sebab nak pekena pisang cheese nanti...harga pun tak mahal sangat..kami yg makan minum seramai tu kalau tak silap baru rm115 .



Happy dapat spent masa dgn mereka..jarang dapat berkumpul macam tu..maklumlah masing2 dan bekerja dan ada komitmen masa..itupun tak semua adik2 en hubby balik....ada yang tak boleh balik sebab kerja..yang penting bila outing macam tu muka Mak nampak happy dan ceria sgt...faham sgt perasaan seorang ibu...


8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Mak Jemah Jual Vitamin said...

besnya main bowling ramai-ramai..dah lama MJ tak main bowling ni..

Sani Sini Sana said...

Untunglah orang Jengka/ Temerloh... Bila-bila boleh main bowling...

NzA said...

best dapat main bowling ramai2 camtu...enjoy sakan.

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanummmg seronok sgt walaupun akak jd pemerhati aje..hehe

Norma NML said...

@Mak Jemah Jual Vitaminbest sgt MJ sbb tak selalu dpt berkumpul mcm ni..

Norma NML said...

@Sani Sini SanaYe la Sani..ada juga tempat utk riadah dgn family :-)

Norma NML said...

@NzASgt enjoy kak...happy dpt outing ramai2 mcm ni :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...