Wednesday, February 25, 2015

Cheesekut..He like..I like ^◕‿◕^



I like cheese..eh dah macam tikus macam cerita kartun pulak...haha..tiba2 je kan...tak peduli orang cakap makan cheese nanti bertambah bambam yang penting ....hmmm..so yummy...



Sekarang cerita tikus tu kita tolak tepi...nak cerita pasal cheesekut yang memang dah lama me idamkan tapi asyik tertangguh je...finally cuti CNY lepas me berpeluang untuk buat sendiri...mana boleh jadi asyik tengok member dok upload pic cheesekut yang super duper senang nak buat tu..Resepi ??? google je la..tak pun refer kat sini sebab me pun ikut resepi hasil pertolongan en. google tapi tak ingat resepi siapa yang punya..pastu me tambah topping je..





Last step sebelum masuk dalam peti sejuk...
Dari atas
Dari tepi...
Tak sabar nak tengok hasil ....jeng je jeng...
Alhamdulillah dah selamat jadi santapan
Dan inilah hasil komen dua hero me...en hubby cakap sedap...but well...dia bukan pencinta kek apatah lagi cheese so takde lah so excited macam dia makan lompat tikam tu...Naqiuddin???hmmm..dia sgt sangat suka..makan berulang kali..dari mulut tak lekang cakap sedap*biasalah kan masakan ibu adalah yg paling sedap bagi anak2 ..hehe..happy ummi tau bila anak suka...

6 comments:

Nurul Shahira said...

Sedapnye cheesekut. Nyum nyum ^^

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

mama maman aka yana said...

kita suka gak.. tp pemalas yg amat nk buat.. hahaha

Lin Azlina said...

chessekut sedap... :)

MizzTina said...

akak..teringin nk buat, tp kompom sy sorang mkn..

Norma NML said...

Sebab simple dan nampak sedap la akak buat...dah sekarang ni asyik repeat je..cuba u all buat sure jadi mcm akak...hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...