Thursday, February 5, 2015

Giveaway Shawl by Izzara Exclusive!





Jom luangkan masa tak sampai 5 minit pun...kita ramai2 join giveaway akusyafiq..mana tahu kot u alls antara ynag bertuah kan..Syarat sangat mudah..

1. Follow blog ini bagi yang belum follow.
2. Kemudian buat entri tentang giveaway ini di blog korang dan backlink ke sini.
3. Ini penting dan wajib, follow Instagram @IzzaraExclusive @IzzaraExclusive @IzzaraExclusive.
4. Oh ya, jangan lupa untuk tag 3 orang rakan dalam entri tersebut.
5. Last sekali, mesti letak URL entri dan Instagram ID korang di ruangan komen di bawah, so that senang aku nak trace. Hehehe.
6. Giveaway ini berlangsung pada saat dan ketika ini, sehingga 19 Februari 2015. Pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2015.


Hadiah2nya ....taraaaa..

1. Sehelai shawl pilihan hati, bernilai RM49 setiap satu untuk seorang blogger bertuah!
2. Diskaun sebanyak RM10 sehelai tudung untuk lima blogger yang bertuah  =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...