Friday, February 13, 2015

Nasi Kerabu Cholleey...



Nasi Kerabu memang salah satu kegemaran me...ore Klate harus la berehi ..ehh..jangan salah faham & fikir yang bukan2...berehi tu maksudnya gemar bukan berahi wokey..

Baru tahu kewujudan Nasi Kerabu Cholleey bila member ofis share kat whatsapp group..dirisik2 rupanya dekat je...check fb..usha pula kat ig..hmm..tak boleh tahan nampak sangat menarik..

Ambik hp...whatsapp...
Sesi mengayat hubby...hehe
Tak susah sebenarnya nak cari lokasi tapi sebab tak sure tempatnya..ingatkan NKC tu kat restoran rupanya rumah..senang cerita Kedai Makan tepi rumah...rumah teres 2 tingkat...haa..macam tu la..tapi jgn salah faham, bukan nak pandang rumah..cuma sekadar pencerahan kot ada yang nak ke sana..kalau u all cari restoran memang sampai sudah tak jumpa la coz ianya kawasan perumahan ...
No 2A, Jalan Baru 4,
 Taman Bukit Kajang Baru,
 Jalan Bukit 43000 Kajang,
 Selangor.

Ig owner...
maaf ye..saya follow n curi utk promosi je..:D

Portion yang banyak..harga berbaloi
Ingat nak tapau tapi dia cakap "nak makan kat sini la ummi "
Kami semua ambik lauk yang sama...ayam...masa kami sampai daging dah 
habis..ketam ?? Walaupun Nasi Kerabu Ketam adalah signature utama tapi 
sibujang & me memang tak makan ketam ,hubby pula risau kot resdung dia 
jjadi aktif...so ayam aje lah yang jadi pilihan kami ..Kat sini ada 3 jenis pilihan 
pakej...
Semalam masa kami makan kat sana termasuk free teh o ais rm7..
kalau take away tak pasti la pulak
Untuk yang berminat boleh whatsapp je untuk order sebab ada delivery...


p/s : Next mission..nak cari steak yg sedap...oppss..makan lagi.. -


2 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

CH anak beranak memang suka nasi kerabu.. dah lama tak makan.. bila Norma buat entri ni dah teringin pulak nak mkn nasi kearabu.. petang ni nak singgah pasar malam lah beli.. :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

From same segment.
http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html
Done follow you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...