Wednesday, March 11, 2015

Demi Mu Wahai Anak



Seriously mata ni rasa macam nak terpejam jer...mengantuk tahap gaban...orang cakap minum nescafe boleh hilangkan ngantuk tapi itu minuman rutin me hari2, minum tengah malam pun me still ok..boleh je lelap...maybe dah kalis kot.
Macam ni la situasi me skrg..
Pic google...
Idak le sampai ghupe ini..ini dah melampau..karang tak pasal2 kena halau dengan MD..
Hahaha..malu wey kalau gini gayenye...
pic : google
Sejak Naqiuddin masuk tuisyen , 2 kali seminggu kami sampai rumah dah almost 11 malam . Siap itu ini...paling cepat pun 12.30am baru boleh beradu...yang tu me tak kisah..demi anak...kami sanggup berkorban. Tapi yang menjadikan me penat sangat sebabnya lately water supply kan tak menentu dek pencemaran amonia... since kelmarin sampai pagi semalam memang takde air...kain bertimbun..itu la yang me kerjakan malam tadi..2 round baru clear. 

Bertambah mengantuk bila me ambil pula ubat alahan untuk eczema..terlupa ubat2 tu boleh menyebabkan me mengantuk, lagipun bukan selalu me telan ubat tu ..itulah sbbnya boleh lupa...sepatutnya kena ambil paling lewat pun pukul 9 malam...tapi malam tadi dah terlewat 4 jam...sudahnya hari ni mata dah macam nak tongkat dengan batang mancis...
Malam tadi...before masuk kelas, sempat lagi 'mengepaw' abah...
mentanglah dkt dgn cool blog..
Hopefully kejap lagi hilang la mengantuk ni...
La takkhudzuhu sinatuw wala naum"
“Dia  tidak mengantuk dan tidak tidur”(sepotong ayat dari ayat Kursi)

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

inshaallah

Qaseh Vee said...

rajin dia tuisyen mlm . klu my anak buah confirm pilih layan kartun ... ngantuk ni ubatnya mmg tidur ... huhuhuuu

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumAamiin..

Norma NML said...

@Qaseh VeeQV..dia ok jer..lagi seronok oun ada :)

MizzTina said...

sian akak..terkejar²..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...