Tuesday, March 3, 2015

Lengangnya South City Plaza



Rasanya sejak dibuka...masa tu me bujang lagi..South City Plaza macam tak happening..tak ramai yang berniaga kat situ...kedai pun banyak dah tutup..boleh bilang kot berapa...Masa me pergi Sabtu lepas, singgah semasa otw balik dari wedding ofismate ...itupun sebab Naqiuddin sibuk nak usha bola bowling...

Kat ground floor tak silap me, banyak sangat jual pakaian terpakai...bundle..macam2 benda ada tapi macam tak menarik..maybe lokasi SCP tak sesuai kot..kurang tumpuan..
Pic dari atas
Bila dah naik level 3 tu memang seram..sunyi..macam takde kedai yang buka..yang me nampak..Pusat Snooker...jalan kedepan sikit Pusat bowling...
Sunyi sepi

Kalau waktu malam jangan harap me nak naik eskalator sorang...hehe..penakut nau..
Baru nampak kelibat manusia..hmm
Masuk dalam, nampak la dua orang tu..berkemeja bagai main bowling...al maklum la balik dari kenduri member satu ofis me terus singgah situ..

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

betul2 lengang

Anonymous said...

I will right away grasp your rss feed as I
can not to find your email subscription link or e-newsletter service.
Do you have any? Please let me understand in order that I may just
subscribe. Thanks.

Feel free to surf to my web page - weight loss tips [www.w3ightl055.com]

Sifu Redo said...

hmmzz..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...