Tuesday, March 3, 2015

Selamat Pengantin Baru Zana & Mohd Yaacob



Sabtu lepas, selesai aje Majlis Permuafakatan kat sekolah Naqiuddin, kami rushing pula ke kenduri kawan di Nilai...Before tu balik rumah adik tukar pakaian bagai dan jemput si bujang me sekali..

Pukul 1.30 baru kami gerak..alhamdulillah sampai juga...memang dah niat dari awal seboleh mungkin nak juga attend maljis tu sebab kenduti sebelah perempuan kat Ipoh hari tu kami tak dapat pegi ...kebetulan masa tu balik Pahang...

Apapun,  Selamat Pengantin Baru Zana dan Yaakob..semoga 'Masjid' yang dibina kekal bahagia sehingga keakhir hayat...aman damai..cepat dapat baby, sure baby nanti comel macam mama dia...jangan gaduh besar..gaduh2 kecil aka gaduh2 sayang sekali sekala tu perlu ada sebagai asam garam rumahtangga...mana ada dalam hidup kita makan manis aje kan..hehe..
Pengantin baru sama cantik sama padan..
sila ignore Tuan Tanah yg semakin bambam..haha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...