Friday, April 17, 2015

♥♥12 Tahun ...Alhamdulillah♥♥



Allahuakbar...pantasnyanya masa berlalu..sedar tak sedar dah masuk 12 tahun ...terima kasih Allah...Tq Allah for giving us this opportunity....I'll never stop saying that..we're very thankful for this precious gift...Please bless him with imaan & good health wherever he is..we will always pray for his success here and hereafter .Only You know how much we love him...we love him more than ourselves..

♥♥Ummi & Abah love u so much♥♥
7 mth ++
Yg ni 1 1/2 YO
2 YO++
3 YO ++
5 YO ~ sukan Loving Crystal
6 YO..exam utk kelayakan ke SRAI
Standard 3
Alhamdulillah sempat dpt Bengkung Perang
11 YO
Antara kegemarannya...
Dulu pantang jumpa kolam..now dah slow sikit
Bola pun kat sekolah je tapi kami
tak galakkan sebab ankle selalu injured
Pernah minat RB..sampai dia tahu apa jenis roda.
brand RB & many things about it..
(mmg jenis suka mengkaji orgnya)
Yg ni memang menjadi
kegemaran dia skrg..geng dgn abahnya..

next..ada something yg dia aim..tunggu lps upsr baru bagi green light..
Cepatnya anak ummi membesar...kalau next year ada rezeki stay kat asrama, for sure ummi akan rindu Naqiuddin sgt2 tau...tak leh dengar lawak jenaka Naqiuddin..xde lagi orang yg ummi nak pujuk bila merajuk, x leh dengar  nyanyian awak dok puji ummi...puji bodek ke... ikhlas ke... yg itu tak penting but for sure I'm gonna miss that..


p/s : weekend baru kita celebrate ok :-)
                hadiah ?? Ptg nanti kita pegi beli ye ;-)

2 comments:

eelobor said...

hensemnya anak bujang.... tapi memang betul lah. masa sekarang berlalu terlalu cepat sangat rasanya. setahun ke setahun cepat jer berlalu

Norma NML said...

@eelobortq...Alhamdulillah ...tu la..tp still manja2 mcm dulu lagi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...