Monday, April 27, 2015

Penyokong Setia ◕ ‿-



Petang semalam, melepak kat Ampang Superbowl Metro Point..kalau yang dah selalu baca blog me for sure tahu yang heroes me memang addicted dengan bowling, ada duit ada masa bowling je keje mereka...Me??? tetap jadi penonton & penyokong setia  ◕ ‿-

Yang tu me tak kisah, malahan me suka..drp setengah2 hubby yg suka melepak dgn kengkawan..keluar ptg balik malam...dibiar isteri & anak2 kat rumah...nauzubillah..nasib baik en hubby jenis family man..x suka melepak kat kedai2 mamak bagai kecuali ada hal yg berkaitan dgn kerja...kalau keluar pun dgn kami sekali dia angkut ....hehe 

Actually Pertandingan Bowling Terbuka DUN Semenyih semalam anjuran sebuah taman perumahan kat Semenyih, group en hubby tu kiranya jemputan dari slh seorang kawan tempat kerja yg stay kat taman tu. Alhamdulillah dari more than 10 lines group en hubby dapat no 4...dapatlah hadiah saguhati & wang tunai walaupun sedikit . Kemenangan tu sape2 pun nak kan..tapi bagi mereka yg penting permuafakatan dan keseronokan .Walaupun group en hubby tak kenal pun penduduk taman tu kecuali kawan dia, tapi yg lain2 tu semuanya peramah & tak sombong..itu yg penting :)
pic ni cilok dr fb kwn hubby (dgn kebenaran ye)
Before start & semasa ambik hadiah dr Hamidi A Hassan(DUN Semenyih)
Setiap team perlu ada 4 orang dan salah seorangnya mesti ada perempuan, tu lah sebabnya tiba2 ada sorang chinese lady kat situ...semuanya kawan sekerja en hubby.
'Penonton' setia & sibujang sibuk selfie & menguyah*mana tak bambamnya
sebenarnya nak pujuk budak kat sebelah tuuu..
Naqiuddin tak puas hati sebab tak boleh main...lane semua penuh...dipujuk-pujuk dek abahnya..janji weekend pegi bowling barulah happy nak senyum. Mana tak geramnya dia kat depan tu asyik dok record abah dia main...Tunggu weekend ye..

Plannya nak makan kat situ tapi since hujan lebat, habis je rushing keluar dari  situ sebab takut banjir....dah la kat area situ biasa banjir..karang tak pasal2 terperangkap tak boleh balik..memandangkan dah nak masuk waktu maghrib kami tapau je makanan & makan kat rumah .


6 comments:

emma diana said...

jom shopping bawah RM50 :) Awasss !! Hanya wanita sahaja boleh baca , lelaki tak boleh tapi sang suami nak belikan sang isteri boleh baca . jemput jemput :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/04/mascara-fibre-love-alpha-pink.html

PHU ONE WANA said...

hye blogwalking ..

smbil klik tabung nuffnang ..

singgah la ke taratak saya

http://syazrim.blogspot.com/

MizzTina said...

nmok sgt bambamnya smpi mulut mcm tecit tgk.. hehehe.. jgn mrh iqi..

Norma NML said...

@emma dianaThx drop..inshaaAllah

Norma NML said...

@MizzTinaTinn..berat dia dh turun tu..aktif sgt..maybe sbb rambut tu pendek kot..:)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...