Friday, May 8, 2015

Demam Lagi..Isnin Exam



Actually since kelmarin si bujang me dah tak sedap badan...so just bagi dia paracetamol dulu. Alhamdulillah pagi semalam nampak dah ok sikit tapi me bekalkan ubat dan pesanan, if tak sihat call me ataupun en hubby. Kalau tak disebabkan Isnin depan ada exam  semalam kami dah 'cutikan' dia.

Almost pukul 11am semalam, tiba2 ada incoming call...ooo.. Sir Hadi SRAI...as me dah agak, demam dia still not ok..so call en hubby suruh jemput. Petang baru bawa ke klinik..kalau dulu me prefer bawa ke klinik swasta je sbb nak cepat...tapi since satu kejadian tu me preffer bawa ke klinik kerajaan...maybe setengah orang tak suka but for me rasanya result yg kami dapat lagi cepat. Menunggu lama??? Tak juga sebab bila pergi waktu petang (area sini ye..tempat lain me tak tahu) orang tak ramai.
Seriously lepas satu kejadian ambik darah
Naqiuddin sgt fobia bab ni..
Alhamdulillah dapat result...no denggi..cuma ada sedikit jangkitan kuman dalam darah dia..Doktor cakap tak perlu risau...cuma antibiotik kena habiskan...
Kesian anak ummi..tak bermaya
Semoga cepat sembuh ye sayang
Otw balik..."abah, Iqi sakit sebab Allah sygkan Iqi kan"....kalau nak explain banyak...si abahnya just cakap.."ya, itu salah satunya". Bila demam macam ni dia jadi manja..tidur pun harus la dgn kami..hehe...

1 comment:

MizzTina said...

hehe..biasala kak, dh sakit auto jd manja.. cpt sembuh ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...