Thursday, May 28, 2015

Early Dinner ~ FlaminGrill Burger



Citer petang semalam..dah tak tahu nak makan kat mana...Naqiuddin pula tak nak makan nasi..kenyang katanya sebab banyak makan masa jamuan hari guru kat sekolah before tu. 

Mula2 nak menghala ke Port Cafe lagi sebab me tringin nak makan western...Suddenly en hubby cakap why not cuba tempat baru...FlaminGrill Burger...belakang bangunan PKNS tu...dah lama dok plan2 nak pegi tapi since kat situ tulis 'burger' dan burger bukanlah makanan yang me suka...takdelah sampai tak makan langsung tapi tak berapa suka je...biasa kalau me order kat gerai tu Benjo je..kalau order yang ayam for sure ayam tu habis tapi roti tu memang jadi mangsa sbb me tak larat nak habiskan..percaya atau tidak terpulang la ye ...;)...Antara menu2nya...
Menu boleh order by set ataupun ala carte

Side order tak banyak pilihan 
Untuk yang nak makan nasi...

Dah siap order dan bayar baru perasan ada something yang menarik...at 1st la..
Nampak tu..pakai baju oren..hari Rabu shj dpt 15% diskaun
Happen to be Naqiuddin memang pakai T-Shirt oren..
X hbis2 dg hp dia tu...
Tapi bila me tanya katanya yang tu tak start lagi...ooo...for me kalau macam tu baik jangan letak kalau promo tu tak on...risau kalau customer rasa tertipu..Deko cantik dan luas tapi orang tak ramai...maybe harga agak mahal kot untuk satu burger...

Kebetulan hujan gerimis...makan Chicken grill yang panas2 memang sedap.
Ini antara yang sempat me snap. 
yg ni pilihan me..
Chicken Grilled wth pasta rm19.90
pilihan en hubby..Chicken burger
Dah mcm oblong pun ye..harga rm 9.90
Cheesy wedges ni Naqiuddin punya...but a bit salty..
Yg ni rm4.50
Pelanggan memang tak ramai..nak kata tak sedap..ada yang sedapnya..coleslaw fresh...even isi ayam dan burger pun sedap...cuma yang kurangnya Cheesy Wedges tu masin sikit  dan maybe harganya agak mahal sedikit.
coleslaw yg fresh..
Fettucini nampak plain tapi ada rasa....
Isi ayam pun segar cuma tak tahu knp @ tekak me kot..
ada sedikit rasa pahit pada sos tu..
Deko yang agak kemas dan teratur...ada juga small playgroud untuk anak2..



sorry ye tepek pic blur :)
comel pulak burger semut tu..hehe



4 comments:

Mek Onie said...

PKNS Shah Alam?

Norma NML said...

@Mek OnieOnie..PKNS Bandar Baru Bangi :)

Amanda Suria said...

Diorg masih dlm tempoh percubaan kot....sbb tu byk yg x kena...

Norma NML said...

@Amanda Suriamungkin kot

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...