Tuesday, May 26, 2015

Kenduri Celup-Celup♨ ◕ ‿-



Lunch kejap tadi...tekan2 ...taip2 ..sampai ...senang cerita delivery order...kami order dari kedai makan berdekatan...foc delivery...Dah beberapa kali makan Mee Celup kat situ..not bad..
Nampak tu berbungkus
Isi2 bungkusan2 yg telah 'selamat ' dlm perut kami ;)
Yg ni me punya..Bihun Celup
Harga berpatutan..rm4 je..for me rasanya boleh tahan sedap cuma lobak masin tu kena kurangkan sbb me memang jenis yg tak suka makanan yg terlalu masin gitu..Nak sedap lagi makan dgn sambal kicap yg disediakan tapi me tak letak sbb kesihatan tak mengizinkan..nanti batuk bertambah teruk..

Lokasi : Kedai Mee Celup 
Medan Mara Bandar Baru Bangi 
Contact No : 013 2241388

10 comments:

Nieyl said...

Singgah petang...
nampak sedap...

Farah Waheda Wahid said...

macam sedap jer ni kak...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Macam Bihun sup ye Norma.. akak ingat apa lah mee celup ni.. kekawan selalu bercerita tentang mee celup.. ada lagi mee tarik lah.. macam2 perniagaan sekarang ye :)

cik mah said...

Wahhh...hrga yg berpatutan...

Norma NML said...

@NieylHa a..pada tekak akak mmg sedap

Norma NML said...

@Farah Waheda WahidFarah..kalau tanya akak..thumb up :)

Norma NML said...

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)Ha a cuma ada sedikit perbezaan rasa..yg ni tak gun aperencah sup..biasanya dorang guna Mee..tapi yg tu kita boleh pilih bihun @ kuey teow..

Norma NML said...

@cik mahBetul tu Cik Mah :)

Amanda Suria said...

Ooo...dia boleh buat delivery eh....agak2 area kl diorg lyn x Norma?

Norma NML said...

@Amanda SuriaSA..mcm x kot..delivery nearby je :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...