Saturday, May 23, 2015

Port Cafe Lagi...



Macam biasa hari Jumaat me dgn office colleagues akan lunch kat luar. Maklumlah Jumaat lah satu2nya waktu rehat tengahari yg panjang utk kami.

Ptg Khamis tu me ada upload pasal Nasi Ayam Penyet kat Port Cafe ...one of my colleague berminat nak makan kat situ..so me awal2 usha kot hari Jumaat tak buka sbb staff Port Cafe semuanya lelaki kecuali yg jaga cashier sorang je perempuan . Since close order pukul 1.15pm awal2 me dah whatsapp utk reserve order.

Dan inlah hasil terjahan kami semalam...Semua gambar makanan...gamabr pemakan takde ye...maklumlah masing2 tengah lapar..dapat je terus santap...nak selfie pun dorang lupa*selfie kan dpt  5% diskaun dlm setiap single resit
Kali ni me oreder Nasi Ayam Penyet Spesial
Ada yg order Chicken Chop..Member cakap not bad & banyak
Grilled Chicken Black Pepper Sause..me pun try yg member
punya..sedap & tak terlalu pedas..kaya dgn sayuran
Ada yg nak mkn light lunch
Ada byk side order..antaranya
Mushroom Soup + Croissant
Garlic Bread pun sedap..rangup :)
Itu antara menu yang kami order..Air ganyak yang spesial tapi masing2 order yang panas..Sorang je yang order yang sejuk...dan agak special..
Saje kasi zoom ...Blackcurrent Laici..
member cakap sedap..lain dari yg lain
Banyak lagi yang belum cuba...nanti repeat lagi dgn 2 hero me...kali ni nak cuba pasta atau burger pulak. Kawan2 cakap harga murah compare dgn tempat lain..ok latu..harga tak mahal dan sedap...itu anak tekak me ye..karang ada yanag cakap...aku makan tak sedap pun...haa..itu u punya ank tekak..citarasa tak sama..hehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...