Thursday, June 4, 2015

Cikgu Aishah Cikgu Cantik ◕ ‿-



Sebenarnya dah lama me dok dengar pasal Cikgu Aishah yang cantik...memang cantik pun...dingorat dek bapa salah seorang murid beliau sendiri...Dah lama dah cerita tu lenyap tiba2 muncul kembali.

Teringin nak tahu apa disebalik kisah cikgu yg cantik ni...adakah benar macam yang kita semua baca...sampai ada si ayah murid yang sanggup tunggu anak sebulan di sekolah semata-mata nak tengok cikgu cantik menawan tu. Kononnya siap ada bapa yang hantar surat kat Cikgu Aishah..hmmm...
Adakah ianya benar ??? Atau fitnah ???
Sbb sape2 pun boleh buat mcm ni
Tak puas hati me 'sekodeng' ig Cikgu Aishah aka Puteri Aishah ni...tengok all her pics..memang sgt cantik orangnya..subhanallah ciptaanNya yg mmg cantik...kalau ada lelaki yg dah beristeri yg tergoda pun memang tak mustahil..tapi itu yang jenis pantang nampak perempuan dahi licin la kot...

Lately kecoh pula..Cikgu Aishah menafikan yang dia menerima love letter sedemikian...
sumber : google
oo..dah mcm ni pun ada...
Rupa2nya cikgu Aishah yg pernah menjadi guru sementara di sebuah sekolah di KL ni adalah salah seorg peserta Dewi Remaja 2014/2015..seriously me suka tengok pics dia masa pergi mengajar....ayu cantik bertudung...tapi since dia join Dewi Remaja penampilan tu sangat berlainan...Nak tengok pics Puteri Aishah..bolehlah jenguk2 kat ig dia ye...;-)

10 comments:

Ms. Kejupenyet said...

Suka tengok cikgu senyum.. melting kejap.. huhuu

Nurzakiah Hanum said...

cute

Julia Jamaludin said...

dah dengar dah explaination die mase jd tetamu jemputan dekat era fm :)

Amanda Suria said...

Ooo...mcm tu kisahnya...mmg comey cikgu ni....

Nieyl said...

Singgah pagi...
Penah dgr psl cikgu cantik nie...
mase hari guru..di mai kat ERA FM...

Norma NML said...

@Ms. KejupenyetTu la..cantik sgt orgnya :)

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumKan ..sbb tu la ramai lelaki terpikat :)

Norma NML said...

@Julia JamaludinOO..ye ke..terlepas siaran la nampaknya :)

Norma NML said...

@Amanda SuriaTu la comel sgt :)

Norma NML said...

@NieylNieyl..akak x perasan ada kt ERA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...