Friday, June 26, 2015

GA RAYA 2015 Blog Jaket Biru

Assalamualaikum wbt ..

Kengkawan yang nak rasa stay kat Bayou Lagoon Melaka sila join giveaway ni..dah tentu salah seorang yang bertuah akan menang hadiah UTAMA ini, yg best tarikh penginapan kita yg pilih ok..selain tu ada beberapa lagi hadiah yg menarik..


Sambungan pasal hadiah..

No : 2
Duit Raya RM50
(samada dlm bentuk top up hp @ bankin

No : 3
Duit Raya RM20
(samada dlm bentuk top up hp @ bankin

Ada syarat yang u all jangan terlepas pandang..tag 3 orang kawan supaya follow blog tuan rumah..macam me buat ni...


ps : kawan2 yg telah me tag ...tq sekiranya sudi follow blog tuan tanah..jasa anda akan me kenang.. -

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Alongxp said...

Alaaa... nak kena main tag2 ni yg tak berapa rajin ni...huhuhuhu

anyway, goodluck and selamat berpuasa

adianiez AIDA said...

good luck!
best ni kalau aida dapat.
bayou lagoon dekat aje dgn umah :) best!

Norma NML said...

@AlongxpThx..slmt berpuasa Along

Norma NML said...

@adianiez AIDATq..oo..ye ke..baru thun lps akk pegi sana

Riana LittleCuties said...

hihihi tq sbb sudi singgah di blog saya....good luck buat awk jugak...

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK ..


GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 (9 Julai 2015)

GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU

fifie feyca said...

ALl the best :)

sis_m4zs said...

Gud luck

Amanda Suria said...

All the best...

dalila said...

Singgah dr segmen yg sama..gud luck ;)

http://mammadanish.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html

Norma NML said...

Tq & good luck utk u all juga :)

Ms. Kejupenyet said...

Selamat berjaya!

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...