Friday, June 12, 2015

Jurassic World @ GSC Alamanda



Hampir masuk penghujung cuti sekolah, sekejap je dah nak habis 2 minggu...Memandangkan kali ni kami tak bawa Naqiuddin pi holiday & jalan2 sebab jadual dia full dgn tuisyen...Ikutkan awal cuti tu kami dah balik Pahang...so kami decide nak bawa dia tengok wayang..cerita apa dia yg pilih sendiri..Ptg tu abahnya dah half day..layan di main bowling dulu.

Actually me dah tersilap..dah settle booked baru perasan...malam Jumaat...en hubby cakap it not good utk tengok wayang ..ok me faham..kalau tak pergi dah kira burn macam tu aje la..kesian pulak sebab Naqiuddin dah excited sangat..Itupun me ambil tayangan selepas waktu maghrib..

Sampai Alamanda look for our dinner dulu..lepas solat baru ke GSC..Naqiuddin yg dari hari tu lagi nak beli Perfecto Popcorn frust lagi..rupa2nya dorang jual masa promo movie apa entah..so beli popcorn caramel yang biasa je la.
Dinner Naqiuddin n me..sedap..
Nanti me citer :D
Hubby ngidam me curry ;)
Jalan nak ke cinema ternampak mende alah ni...Naqiuddin please :D
Kena paksa dok belakang tu..haha
habis dah awk sorang je ank ummi..nak buat camne kan ;)
Inilah dia yang Naqiuddin nak tak dapat2 ..dari kat kg lagi..yg kat kg pula kesnya Pasaraya yg baru dibuka ...nak beli tapi since takde tanda harga so tak boleh..hmm..mcm2, sampai mak mertua me komplen kat carhier tu.."cucu makcik ni nk dah balik Kolumpo, kesian dia nak makan"  nenek la katakan..kalau cucu nak seboleh mungkin nak dapatkan...nanti2 kena usha kat mana jual Perfecto popcorn ni
Nampak sedap kan..hmm..
Tiket semua dah beres..tinggal scan je..senang semuanya dihujung jari kan..

Sementara menunggu nak masuk dlm tu 

Now ready for movie ...
cewahhh..kemain kusyuk :)
Ok...tu saje..kesimpulannya ceria tu untuk me biasa2 je...kira ok la sebab me tak terlelap..kalau me terlelap tu maknanya berita tu slow dan x best...untuk kanak2 kira best... 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...