Thursday, June 18, 2015

Pelangi Kat Dinding..

Assalamualaikum ^◕‿◕^

Selasa lepas...balik kerja terus ke Alamanda, ada something yang nak dibeli...Naqiuddin masih dgn baju sekolah...alaa...bukan tak biasa pun...kdg2 balik kerja terus pi sana semata-mata nak jjcm...kat foodcourt RASA tu kan mcm2 ada....

Tiba2 masa nak masuk kat entrance ..."umi!! tengok ni mcm pelangi..cantik kan.." same as me sgt sukakan rainbow..but yg ni bukan rainbow selepas hujan tapi pantulan cahaya pada cermin...Yg bijak sains tu tahulah macamana 'rainbow' tu terjadi kan...me dah lupa kot..so dia explain knp jadi mcm tu..."umi, bla bla bla " bla2 tu sbb me lupa apa yg dia explain tapi fhm sbb pantulan cahaya tu..hahaha

Dah settle beli barang & solat Maghrib terus santap kat RASA..nak try tempat yg tak pernah kami cuba...nampak mcm best...rasa ???
Mee Kari yg too oily
Ank bujang me komplen..CKT knp mcm KT goreng je..hehe
Yg ni dah lupa nama apa ntah..
Nak kata tak sedap...mana boleh cakap macam tu..tak baik tau..it just tak kena dgn selera kami kot..Kalau ada yg teringin nak cuba...lokasinya kat RASA..gerai nama PENANG.


8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

MizzTina said...

dh jd model rainbow lak rifqi..hehehe..

Lea IsNawi said...

mee tade nama tu nampak mcm sedap
nmpak mcm mee ladna..cuma guna mee sanggul kan

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanumkan..subhanallah :)

Norma NML said...

@MizzTinahahaha..biasanya akak yg paksa dia jd model kali ni dia yg suruh snap :D

Norma NML said...

@Lea IsNawiLupa la Lea nama apa tp tu wantan mee bkn mee sanggul..bukan ladna...nama ala2 chinese food gitu..hehe

adianiez AIDA said...

ha ha kalau anak aida tanya pun pasal kejadian pelangi, aida pun da lupa :)
biasa la tu, makan2 kat food court.
makanan tak serupa nama :)

Norma NML said...

@adianiez AIDAKan..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...