Friday, June 26, 2015

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.

Assalamuaikum wbt..^◕‿◕^

Pejam celik pejam celik dah masuk hari ke9 kita semua menjalani ibadah puasa....since no breakfast, macam biasa bila waktu pagi sampai ofis....me akan baca paper online...menjengok blog kengkawan..kalau sempat tinggal jejak me akan tinggalkan jejak..

Dalam dok melawat blog2 kengkawan alam maya ni...ada beberapa orang yang buat entry pasal Jualan Raya Meletop 2015 by nile.com.my...baru semalam me dgn member ofis dok usha nile.com.my ni...usha handbag,jubah dan blause..Tup2 hari ni nampak pula pasal entry giveaway dorang. Apalagi terus la me terjah website nile.com.my....wahh bestnya...Nak join la ...sebabnya...5 pemenang akan dipilih untuk memenangi shopping voucher bernilai rm150 dari nile.com.my ..manalah tahu ada rezeki me ke..kalau takde rezeki tu kemudian kira :)..u all nak join sila follow je step kat bawah ni

1. Tajuk : “Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015”

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan kat banner tu dengan link yang ini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
3. Dari link tersebut u all boleh pilih lima produk yang tersenarai dalam "Jualan Raya Meletop 2015" yang u all minat nak beli...mcam me buat kat bawah ni

Ok...5 barang yang me pilih dari Nile.com.my :-

No 1 : Haniya Printed Blouse

Product: Haniya Printed Blouse
Price Meletop: RM17.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces


No 2 : Haniya Paisley Jubah

Product: Haniya Paisley Jubah
Price Meletop: RM29.50
Date: 06/07/2015
Time: start: 11.00am 
Quantity: 100 pieces


No 3 : Hit Color Woman Bag

Product: Hit Color Woman Bag
Price Meletop: RM7.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 2.00pm 
Quantity: 300 pieces


No 4 : Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag

Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces


No 5 : Travel Durable Backpack Malaysia

Product: Travel Durable Backpack Malaysia
Price Meletop: RM19.90
Date: 10/07/2015
Time start: 4.00pm 
Quantity: 60 units

4. Then email kan penyertaan u alls kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :-

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

5. Nanti u all boleh la check result  >> kat sini <<..Tarikh tutup untuk u all update blog adalah 14 July 2015 11.59pm..

Good luck ^◕‿◕^

7 comments:

Syira Lokman said...

HYEEE...AKHIRNYA ! DAPAT JUGA BLOGWALKING..SYIRALOKMAN CUTI SEM :D JOM KE BLOG ..BANYAK GIVEAWAY AND CERITA NAK KONGSI :D

Nurzakiah Hanum said...

good luck

adianiez AIDA said...

good luck eyda...
moga ada la rezeki eyda :)

adianiez AIDA said...

ops sorry. aida salah taip nama.
sorry ye.
tu la, asyik blogging da tersalah :)

Norma NML said...

@Syira LokmanTq..inshaaAllah

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumTq Anum

Norma NML said...

@adianiez AIDAhehe...no problem dear :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...