Wednesday, June 17, 2015

Selamat Berpuasa ^◕‿◕^

Assalamualaikum ^◕‿◕^

Alhamdulillah..Syukur pada Allah swt masih diberi nafas untuk bertemu dgn Ramadhan kali ini...InshaaAllah esok seluruh umat Islam di Malaysia*ada setengah negara awal satu hari akan mula berpuasa....semoga kita semua diberi kesihatan yang baik untuk menyempurnakan rukun Islam yang ke3 ini..Semoga amal ibadah kita lebih baik dari tahun2 yg sebelumnya...

Sayu dgr pengumuman mcm ni..menggamit memori zaman knk2...
ramai2 dok depan tv termasuk arwah ayah...


Dah sinonim dua tiga hari menjelang bulan puasa masing2 sibuk dok cari dan print jadual waktu imsak berbuka puasa...lebih2 lagi kaum ibu..sebabnya kalau tahu waktu imshak pukul berapa senang nak kunci alarm untuk prepare sahur..alhamdulillah berbelas tahun nikah so far belum lagi terlepas waktu sahur..hopefully this pun dipermudahkan segalanya..

Sumber : Google
Untuk yang lupa niat...ehhh ada ke ??? Hehe


p/s : semoga azam dan niat kami tahun ini tercapai..inshaaAllah ^◕‿◕^

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat menyambut puasa

Den said...

salam ramadhan, selamat berpuasa

MizzTina said...

selamat berpuasa kak.. :)

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumSlmt berpuasa Anum :)

Norma NML said...

@DenSelamat berpuasa Den :)

Norma NML said...

@MizzTinaSlmt Berpuasa Tinn ;)

adianiez AIDA said...

masih x lambat kot aida nak wish selamat berpuasa :)

Norma NML said...

@adianiez AIDATq Aida..U too..semoga ibadah kita diterimaNya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...