Wednesday, June 10, 2015

Setia Bersama Gene Martino



U alls bila baca tajuk kat atas tu jangan ingat me dapat tajaan review pulak...nonono..just nak share benda yg baik kan...manalah tahu kot u alls masih tercari-cari tempat nak shopping baju raya ke....ok...kalau tak silap me dah 3 tahun berturut-turut kot shopping baju Melayu untuk raya hero2 me di GN ni..

Kalau tak untuk kedua2nya...yang Naqiuddin me tetap akan beli di GN ni..bukan sengaja nak beli asing2...kadang tu last minute shopping..dapat yg anak punya..yg abahnya pula takde saiz..since nak juga warna sedondon terpaksalah beli kat tempat lain untuk en hubby..Utk mengelakkan kes takde saiz berulang..tahun ni awal2 lagi me call GN tanyakan stok baru utk Raya. Alhamdulillah dapatlah design yg sama ...and i am happy...sebab??? Sebabnya bila bab pilih warna & pilih design , semua tu ditgn me...biasanya heroes me setuju je kecuali warna pink..no pink ok..hehe
Maap dipinta walaupun belum Raya..
Terpaksa blurkan pic nti 'basi' ;)
Bukan nak bodek atau ampu bagai tapi me memang suka design2 baju di GN sebabnya lain dr yg lain dan kemas jahitannya...kalau beli kat luar yang design biasa2 sepasang dah cecah rm150-180. Lagi satu Baju Raya di Gene Martino lengkap untuk seluruh family ...tapi sygnya me punya saiz takde..maklumlah inci tak berapa nak cukup..badan pun bambam..hehe..



Banyak lagi design yang cantik2 tak tapi tak sempat nak snap sebab nak cepat ..Beside tu ada juga jubah...baju kemeja dan seluar slack lelaki..

Masa me beli tu ada promotion untuk member card..beli rm200 keatas dapat voucher rm50...tak silap me boleh gunakan dalam masa sebulan...so gunakan voucher tu beli kemeja hubby...kena tambah sikit lagi sebab kat situ mmg takde yang harga below rm50..


Ok...kesimpulannya*dah mcm karangan la pulak :D...me puas hati ..2 hero pun puas hati ..dah settle shopping pakaian Raya...yg kasual pun dah beres ..Tinggal nak beli kasut dan songkok je..tapi yg tu takpe last minute pun sbb tak pening kepala nak berebut fitting room ^◕‿◕^.

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya design2 baju dia

adianiez AIDA said...

Terkenang 3 thn lepas.
anak2 dara aida belikan sorang 1 pasang d GN.
raya pertama ptg ~ baju menetas teruk!!!
aduh! 1 pasang rm90+.
So now aida beli utk aida & asben aje.
anak2 ganas kot. Kain dia fragile ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...