Wednesday, July 1, 2015

Alhamdulillah...

Assalamualaikum wbt ^◕‿◕^

Syukur alhamdulillah...masih diberi nafas olehNya untuk meneruskan hidup dibumi ini...menghirup udara secara percuma..melihat keindahan ciptaaNya pun secara percuma...syukran..

Semoga peningkatan umur me menjadikan diri ini lebih matang dari semua aspek...menjadi hambaNya yg lebih baik...menjadi isteri yg solehah dan terbaik untuk en hubby.. menjadi ibu yg terbaik & mithali untuk ank bujang me, menjadi anak menantu yg taat & patuh kpd Chek & Mak, sentiasa menjadi siblings yg prihatin , menjadi kawan yg setia ....ehhh banyak sungguh menjadi..kalau nak taip kat sini memang tak habis..hehe

Yang penting syukur pada Allah Taala sebab pjgkan umur me...semoga Dia beri kesihatan yang baik untuk me meneruskan hidup sebagai muslimah yang sebenar-benarnya...masih banyak kekurangan hambaMu yg sgt lemah ini..semoga Dia tak jemu memberi me petunjuk ke jalan yang lebih baik..

Terima kasih buat suami tercinta..yg tak jemu membimbing me menjadi isteri yg solehah, buat satu2nya anak ummi ..tq syg sbb faham ummi tak sentiasa dpt luangkan masa...buat Chek & arwah ayah yg byk berkorban sepjg membesarkan me..juga buat saudara mara & rakan yg wish dan akan wish tu..me ucapkan semoga kalian semua juga di beri kesihatan yg baik, dipjgkan umur, diberi kekuatan untuk mengharungi segala ujian2 yg mendatang...semoga kita semua sentiasa mendapat rahmat dari Allah swt..aamiin..  



Kengkawan dok tanya celebrate kt mana..dah umur mcm ni takde dah nak beria celebrate..kalu dah sihat..InshaaAllah weekend iftar dgn 2 hero kat luar je..bdn masih lemah..start dr sakit perut hari tu ..now pakej B+S..tapi me redha..inikan ujian..inshaaAllah sakit kan penghapus dosa2 kecil juga..

8 comments:

MizzTina said...

selamat hari lahir kak ma.. nk lanje kek, tp puasa lak.. hikhik

Nieyl said...

Alhamdulillah....
Semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki..Aminnn

AinAthirah Anuar said...

Semoga panjang umur dan sentiasa dilimpahkan rezeki. semoga bahagia bersama orang tersayang :)

singgah dri segmen sama :) semoga rezeki awak sempena hari kelahiran
http://theathra.blogspot.com/2015/06/mini-giveaway-37.html

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari lahir kak ma

Norma NML said...

@MizzTinaTq Tinn...alaaa..postpone lps Raya pun boleh..hehe :P

Norma NML said...

@NieylTq ..aamiin..:)

Norma NML said...

@AinAthirah AnuarTq Ain..Aamiin..:)

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumTq Anum :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...