Wednesday, July 15, 2015

Bertukar Plan..

Assalamualaikum wbt ^◕‿◕^

Sekarang ni semuanya trend pakai smartphone...dah pakai smartphone tu faham2 aje lah..takkan nak '0' macam tu je...rasanya majoriti yg beli smartphone & seangkatannya sebab nak berinternet kan..

Ingat lagi, my 1st android phone dulu Samsung Wonder ...masa tu guna pakej maxis...atas beberapa sebab dan agak mahal me tukar kpd u mobile...u mobile memang agak murah dan yg bestnya unlimited tapi banyak tempat yg line tak berapa clear...

Now me dah tukar kepada Celcom First Basic 38...tapi kekalkan no yang lama...pakej yang sangat murah dan sangat sesuai untuk yang suka update instagram, facebook, twitter, whatsapp, we chat, line, skype dan byk lagi sampai me pun tak ingat nak taip kat sini.. 



8 comments:

CintaHati Lina said...

Ok tak internet data plan dia?

Hafiza AizZawa said...

kita pilih apa yg terbaik buat kita kan... Fiza dah lama dgn maxis.. sayang pulak nk tukar2 plan..

Cetusan Minda said...

saya pengguna setia celcom sbb linenya ada di mana - mana saja ...

adianiez AIDA said...

aida maintain dgn tunetalk...

Norma NML said...

@CintaHati LinaOk..so far puas hati..line pun clear je :)

Norma NML said...

@Hafiza AizZawatak kira plan apa..janji kita puas hati kan :)

Norma NML said...

@Cetusan MindaCM, betol3 :D

Norma NML said...

@adianiez AIDAOO..before ni akak pnh guna Tunetalk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...