Tuesday, July 7, 2015

Eksperimen Cinta *Tonton & Download*

Assalamualaikum wbt ^◕‿◕^

Satu lagi drama yg me layan skrg ni...pun adaptasi dari cerita novel ...walaupun drama ni weekend tapi macam biasa since tayangannya pada waktu yg tak sesuai so me download & layan next day aje la..:)

Sedikit Sinopsis..

Macam cinta pandang pertama,1st time bertentang mata, Tengku Aaron Shah sudah mula tertarik dengan perwatakan Damia Farisha Razak yg lain daripada perempuan lain . Tengku Aaron yang terkenal mempunyai ramai kawan wanita telah mengugut Damia untuk menerima lamarannya, semata-mata hanya untuk eksperimen cinta. Hakikatnya, perkahwinan itu adalah untuk mengaburi mata semua orang terutamanya kembarnya Tengku Andrean yang dianggapnya telah merampas kekasihnya, Seri. Aaron mahu tunjukkan yang dia juga boleh hidup bahagia. ..Pelakon utamanya Fahrin Ahmad dan Izreen Azminda..
Lama2 dari eksperimen iru ,kehidupan mereka berubah apabila duduk serumah. Ada perasaan cemburu bila masing2 berckp org lain...rasa rindu bila berjauhan .Tetapi kehadiran seorang perempuan bernama Salmi yangg cuba menuduh Tengku Aaron menghamilkannya mengganggu kebahagiaan rumahtangga mereka. Bagi Damia,selagi lafaz talak tidak terucap, selagi itu dia akan menjaga maruah Aaron.

Episod 15



~ Tamat ~

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

x sempat nak tgk , nasib ada online

adianiez AIDA said...

aida pun x sempat nak tgk.
tgk iklan nyer aje...

aRz MoHa said...

Sekarang ni memang tak sempat. Tengok Drama tapi untung ada kawan kawan kongsi link download. Download jela

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumAnum ..betul tu :)

Norma NML said...

@adianiez AIDAtu la..sbb tu akk kdg tgok yg download je :)

Norma NML said...

@aRz MoHaBagus kan..sharing is caring :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...