Tuesday, July 14, 2015

^◕‿◕^ 'Kad' Raya Pengganti Diri ^◕‿◕^

Assalamualaikum wbt ^◕‿◕^

Insha Allah jika tiada aral melintang Jumaat nanti umat Islam akan menyambut Syawal...Dan InshaaAllah pada masa tu juga me dah pun berada di kg en hubby...so selama 8 hari berada di 2 kampung me kena 'rehatkan' blog...Bz weyyy...nak borak2 dgn family puas2...nak layan tetamu...nak berjalan rumah saudara mara rakan taulan...haaa kan bz tu..

Jadi me nak wish in advance untuk kawan2 walaupun tak pernah bersua muka...ingatan tetap ada...kadang ada entri secara tak langsung buat u all terasa...tertulis komen yg tak sepatutnya atau yg u all tak suka...dgn hati yg tulus ikhlas me memohon maaf...


Sekali lagi me nak pesan untuk kengkawan yg nak balik beraya kat kg tu....berhati2 lah sepanjang perjalanan..drive safely...pastikan anak2 tak tertinggal kat mana2 perhentian...teman suami berborak..jangan buat taik mata jer..sian suami kita kan ..hehe...apapun semoga kita semua selamat sampai kg dan kembali ke tempat mencari rezeki...





Tap jangan lupa doa tau ^◕‿◕^....baca doa..semoga perjalanan kita sentiasa dilindungiNya..



U all ada yg tak habis nak shopping lagi ?? Malas nak bersesak kat bazar ??
Jom terjah sini

p/s : Dlm otak igt kg...keje tapi jiwa dah sampai sana..hehehe

6 comments:

Khalid Kyle said...

Selamat Hari Raya buat sis & family, berhati2 di jalan raya ^____^

::NureeN:: said...

selamat hari raya
maaf zahir & batin

MizzTina said...

selamat hari raya kak..maaf zahir n batin..

Norma NML said...

@Khalid Kylethx khalid..inshaaAllah

Norma NML said...

@::NureeN::Slmt Hari Raya juga dear :)

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya gak 0-0

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...