Friday, July 31, 2015

Segmen Raya Bersama Mamamyja

Assalamualaikum wbt...^◕‿◕^

Hari ni dah masuk 15 Syawal...masih dalam lagi mood beraya...lebih2 lagi kalau yg dok bandar..setiap weekend ada je jemputan open house..so weekend memang dapur tak berasap la ye ..tak kurang juga yang jadi tuan rumah open house, tak menang tangan dibuatnya ^◕‿◕^.

Pagi tadi terbaca entri seorang rakan blogger*sorry lupa nama pasal segmen ni...teringin pulak nak join..nak sama2 kongsi #ootd Raya kami..sebab itukan syaratnya ..mesti berbaju Raya dan ceritakan serba sedikit ttg baju Raya u all ye...

Tema kami tahun ni hijau..hijau apa ek ??? Tak tahu nak cakap hijau apa janji hijau..haha..Baju dua hero me beli di Gene Martino Tesco Kajang...mmg suka beli kat sana..harga tak mahal & pattern pula lain dari yang lain..sebulan sebelum puasa lagi dah beli takut kehabisan saiz dan warna :)..Baju me pula, kain pasang tu beli online dan  tempah je..nak beli sedondon kat Gene Martino..takde size..mcm ni la jadinya bila inci tak cukup tinggi..hehe..instant shawl tu pula  me beli kat Shazzmin Seksyen 7 Bdr Baru Bangi.
Sempat wefie tu :) 
 Yang bawah ni sesi bermaafan kami tiga beranak 
Jangan pelik ye..so far kami bermaafan tak pernah nangis sbb
tiap2 malam pun bermaafan..hehe
Yang ni pula gambar dgn family mertua...since this year memang giliran kat sana...nak upload gambar kat Kelantan takde yang beramai-ramai..maklumlah dah masuk Raya kedua...yg lelaki & anak2 pun dah tak pakai baju Melayu..
In laws  on 1st Syawal 1436H :)
Masih ada masa lagi untuk yg nak join...
Tarikh segmen :  30 Julai 2015 - 31 ogos 2015
3 orang pemenang akan dipilih dan diumumkan oleh Tuan Tanah pada 5 Sept 2015 :)

Nak tahu syarat dan detail sila terjah kat sini ok

Good luck semua untuk kengkawan yg join & Selamat Hari Raya...Maaf Zahir & Batin  ^◕‿◕^



7 comments:

Amy J said...

wah, lawa tema sedondon kan. hehe. sesi bermaafan mmg wajib ada. hehehe. apa salahnya wefie. baru best. simpan memori.

good luck kak! :)

Norma NML said...

@Amy JThx Amy ..:D

Mama Kembar 3 said...

kitorang pun pakai hijau tahun ni. Good luck!

adianiez AIDA said...

good luck...

Norma NML said...

@Mama Kembar 3Ye ke..tahun ni mmg ramai yg pakai theme hijau :)

Norma NML said...

@adianiez AIDAThx Aida :D

Mama Myja said...

meriahnya!! sedondon.. like2!!!
good luck ya sis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...