Wednesday, July 8, 2015

Slot Akasia Syurga Nur * Tonton & Download *

Assalamualikum wbt

Kononnya mula2 tak nak la layan drama ni...ye la..kalau dah tengok satu episod..for sure nak tengok yg seterusnya...Tapi bila dah tertonton tu mcm best je jalan cerita ni...

Kisah sedih kehidupan Nur Jannah lakonan Janna Nick yang menjadi anak yatim piatu berikutan ibu bapanya dibunuh oleh perompak.Nur yang dijaga ibu saudaranya sering didera , beliau melarikan diri dari rumah dan terjumpa Sarina (Sheila Rusly). Sarina yang baik hati telah mengambil Nur sebagai anak angkat dan menjaga Nur bagai menatang minyak yang penuh.
Sarina yang mempunyai dua orang anak lelaki, Kamil lakonan Amar Asyraf dan Adib lakonan Erwin Dawson yang tidak suka dgn kehadiran Nur dalam keluarga mereka. Tetapi lama-kelamaan Kamil telah jatuh hati dgn Nur. Bagaimanapun, Kamil telah dijodohkan dengan Siti lakonan Dayana Roza. Bagaimanakah kisah percintaan Kamil dan Nur boleh terjalin? Sama2 kita tonton drama Syurga Nur nanti..


~ Tamat ~






8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

terbaik

adianiez AIDA said...

aida terperasan cite ni.
tapi x tgk la sebab busy berbuka :)
kena tgk online kemudian la ...

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanum:)

Norma NML said...

@adianiez AIDASama la dear..akak tgok pun either online or download..:)

Fadzi Razak said...

Tengah rengok dekat TV sambil susu kan baby sekarang ni. Hehehehe

Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

aRz MoHa said...

Semalam macam ada tertengok tak tahulah samada iklan atau cerita tp nampak. Menarik. Selamat. Menonton semua

Norma NML said...

@Fadzi RazakMakin lama makin menarik kan drama ni :)

Norma NML said...

@aRz MoHaOo..mknanya tak follow citer ni la ye..hee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...