Thursday, July 9, 2015

Yeayy..Cuti Dah Lulus ^◕‿◕^

Assalamualaikum wbt...^◕‿◕^

Syukur Alhamdulillah cuti dah lulus..included yg company bagi 8 hari...I like....senyum sampai telinga...^◕‿◕^
Walaupun tahun ni turn Raya kg en hubby dulu tapi as usual 2nd @ 3rd day mesti balik kg me pula...alhamdulillah itu rutin kami setiap tahun..konsep alternate...adil & tak payah nak gaduh2 kan..lagipun apa nak risau..rumah in law pun dah macam rumah kita..tetap happy & seronok...hehe

Hmm...tak sabar nak balik kg..bukan la kata orang beria sgt nak beraya macam budak2 tu...yg paling buat me tak sabar...nak jumpa peluk cium chek, mak mertua...nenek me yg sdg uzur..nak jumpa adik beradik saudara mara..Ya Allah seronok sgt dpt berkumpul sembang & makan ramai2...kadang dgn cousin pun jumpa setahun sekali je..maklum la masing2 tinggal berjauhan..jumpa2 je dah anak dah besar...tak pun anak dah bertambah ...me je yg tak bertambah ;)

Kepada kawan2 dan sesiapa saja yang akan memulakan perjalanan balik kg tu...pandulah berhati-hati..tak  payah nak kejar sgt rumah tu..tak lari kot...untuk isteri yg mcm me ni..dok sebelah jgnlah membuta aje..teman suami kita yg tgh memandu tu ...borak dgn dia...pantau keadaan dia, sekali sekala tanya ngantuk ke tak..kalau mengantuk suruh berhenti rehat dulu. Saya doakan u alls selamat balik kampung dan kembali.. 



19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

horeyyyyyyyyyyyyyyy

Farah Waheda Wahid said...

selamat beraya kak...

lieyalatif said...

lega bile cuti dah luluskan....tak sabooo nak lik kg....cuti lame...mkn2 ....best2....

MizzTina said...

yayyyy..suka la akak ehhh..

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanumyeayyy..hehehe

Norma NML said...

@Farah Waheda WahidThx Farah...awk juga..Slmt Beraya & bercuti ..slm cium utk Ash yg comel tu

Norma NML said...

@lieyalatifBetul tu Lieya...badan je kt sini..fikiran dah sampai kg ni..;)

Norma NML said...

@MizzTinayeayyy suka2..sgt suka :D

ena said...

alhamdulillah..hati2 balik kmapung

Aniey Yusoff said...

selamat hari raya...semoga tiba dengan selamat di kg..

NzA said...

Alhamdulillah...
Sepakat membawa berkat. Akak pn brsyukur sbb sejak kawin en suami tetapkn 1 minggu beraya di kg akak n baru beraya di johor.

Akula said...

salam perkenalan sis. Saya dari blog anakbonda

lieyalatif said...

Assalamualaikum…

Selamat hari raya aidilfitri dari lieyalatif sekeluarga….moga syawal dirai dengan penuh meriah dan dlm keberkatan Allah taala….

Terlebih bias tutur bicara,
Disimpan jangan ampun dipinta,
Syawal dinanti akan kunjung tiba,
Ikhlas dari hamba yang cantik jelita.

Hati-hati dlm perjalanan moga raya tahun ini dirai gembira….

saye niza said...

same la kite punye plan...sy raya mertua dulu..raya 2/3 balik belah sy hihi. slmt balik kg keyh! hihi

Norma NML said...

@Aniey YusoffInshaaAllah...aamiin

Norma NML said...

@NzAAlhamdulillah...syukur kita dpt suami yg tak menggunakan kuasa vito mereka ..hehe

Norma NML said...

@AkulaWslm...thx sudi singgah :)

Norma NML said...

@lieyalatifSama la dgn akak lieya...walaupun knl stkt di alam maya..manalah tahu terslh tafsir bila bca..terslh fhm ke..ampun maag dr akk juda

adianiez AIDA said...

salam aidilfitri buat norma juga ye.
kita serupa, giliran tetap tiap tahun.
da tau dah mana and bila nak balik mana.
da 12 thn kawin and maintain giliran gitu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...