Friday, August 14, 2015

Jamuan Raya Ofis Kami

Assalamualaikum wbt...

Cerita dua hari lepas jamuan kat tempat kerja me...Baru berkesempatan nak post..semalam dah tulis simpan dalam draft sebab malas nak transfer all the pictures...

Tempat : Pantry Ofis
Tarikh : 12 Ogos 2015
Waktu : 12.00 PM...
             (Kononnn..awal2 me & the gang dh ada kt dalam tu...tukang hidang sambil ngap..haha)

Yang bestnya kali ni fully sponsored by admin, tapi ada juga yang bermurah hati masak2 & bawa. Niat hati nak buat dessert tapi malam sebelum tu sampai rumah pun dah lewat so sempat..Tak mo tulis banyak..jom layan gambar me & kengkawan yg memang tak lekang bergambar :)
Antara juadah yang ada...:)
Buah-buahan pun ada
Sebelum sesi makan2 snap pic dulu dgn MD & one of our GM

Sesi makan2
Lepas makan haruslah bergambar kat lobby pula ;)
Alhamdulillah selesai sudah walaupun jamuan dah nak masuk penghujung Ramadhan...since makanan banyak lagi yang tinggal so as usual kami tapau lor..hehe...



p/s : Semoga diberi kesihatan yg baik utk habiskan puasa Syawal walaupun dah hampir penghujung...




2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaa

MizzTina said...

tapau tu acara wajib selain bergambar... hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...