Monday, August 17, 2015

Menumpang Kasih ♥♥

Assalamualaikum wbt...

Astaghfirullahal'adzim...pagi-pagi dah rasa lemau...minda rasa penat..macam-macam dalam kepala tapi yang pasti bukan hal dalam rumahtangga ok...ye la, karang tak kabarkan ada pula yang sangka hal rumahtangga, maklumlah baru lepas weekend kan...alhamdulillah so far hal dalam rumahtangga taklah sampai memenatkan otak atau membebankan hidup me sebab dia sangat memahami ;).

I know I'm not perfect, I'm trying to be good to everyone but sometimes certain people take advantage from it....But I have Allah & I know everything's good come from Him...better to keep pray , hope He ease  everything for me. 

Pagi2 dah meluah rasa kat sini..sorry ye kengkawan yg membaca....hahaha. Nak sambung tujuan utama entri...tadi dah lari dari tajuk tu :)

Sabtu lepas, balik kerja singgah rumah adik me yang masih dalam berpantang, dah lama kami perhatikan Naqiuddin memang minat dgn baby & kanak2 kecil, maknanya yang dia boleh cium, riba & boleh dukung....mungkin naluri anak tunggal kot...nasib baik la adik beradik me ramai yang tinggal berdekatan...ada baby..ada Khalish yg memang agak rapat dgn dia walaupun bukan hari-hari jumpa..
Khalish skrg dah pandai..nk dukung je hulur tgn kat abg 


Sabtu lepas dgn baby Amzar Zayyan...
alahai..risau pulak ummi tgok..baby tu kecik lagi
Dah letak bawah pun diagah2 lagi baby tu...tapi bab penggeli masih ada..kalau hulur pampers yng baby's poo tu...hmm..faham2 je la..
sometimes I feel so sorry to him..
but I knew Allah plan's is the best..redha
Tengok tu..dah terbalik pulak...
video


video

Bestnya bau baby  -

ps : I feel more better ...alhamdulillah

21 comments:

Nieyl said...

Salam...
Singgah petang...
nieyl pun rindu nak ada anak sendiri...
semoga Allah tu makbulkan doa nieyl =)

Syira Lokman said...

SELAMAT PETANG..SYIRA SINGGAH BLOGWALKING :D
NAK TAK SYIRA PROMOTE BLOG DAN IG ??
TINGGALKAN LINK DI PAGE BOG SYIRA LOKMAN
https://www.facebook.com/syiralokman5

TERIMA KASIH :)

Sanisah eeiyss said...

Allah lebih mengetahui mana yang terbaik untuk hambanya yang tercinta (^___^)

teruskan senyuman yang manis itew~~`

nurbijen said...

pandai hero akak layan baby...
Kalau Danish, mula2 jer dia main elok2... lepas tu bila geram sgt, mula lah dia cubit2 baby tu... huhuhu

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Kak Norma NML,

Anak saya pun tunggal.. Kesian kat dia tapi itu semua kuasa Allah.. So saya redha..

Norma NML said...

@NieylWslm..Insha Allah ada rezeki nti tu...jgn berhenti 'meminta' dgn Dia...Nieyl pun muda lagi :D

Norma NML said...

@Syira LokmanDone Syira..thx for inviting :)

Norma NML said...

@Sanisah eeiyssBetul tu dear..:)

Norma NML said...

@nurbijenMaybe sbb dia takde adik kot...jrg2 jumpa baby..mcm Danish ada adik, maybe geram sbb jeles kot tp yg pasti dah bsr sure abg long akn protect adik2 dia..:D

Norma NML said...

@LZ - The Blog OwnerWslm...alhamdulillah..akak & hubby pun redha...dpt sorang pun syukur sgt..cuma dulu anak selalu tya knp dia takde adik..skrg alhamdulillah dh besar & dia dh fhm bila kita explain semuanya dr Allah..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Redha itu lah yg Allah mahu dari setiap hamba Nya..
Diatas satu-satu perkara yg diberikan kepada kita kan Norma..
InshaAllah.. kalau ada rezeki lagi ..

MizzTina said...

nmpk sifat tanggungjwb dia kak.. bgs la rifqi ni..

jue rahman said...

jarang nampak boy nk suka baby..tp kalau diorg dh suka tu mmg penyayang betul..

blog walking sini sambil membaca..;)

Rinna said...

Memang best suka sgt kalau dpt ciom baby nie.. :)

Amanda Suria said...

seronoknya nak kecik..tu signal tuh kak...hehehehe

Norma NML said...

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)Betul tu kak...redha sbb perancangan Allah itu yg terbaik...aamiin..inshaaAllah :)

Norma NML said...

@MizzTinaAlhamdulillah..Nasib la sepupu ramai Tinn...:)

Norma NML said...

@jue rahmanAlhamdulillah :)

Norma NML said...

@RinnaKan..wangi je :)

Norma NML said...

@Amanda SuriaAamiin..hehe

Nastyna said...

terserlah sifat penyanyang dia :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...