Monday, August 10, 2015

Meriah Walaupun Berpanas...

Assalamualaikum wbt ...

Semalam ke Bangi Gateway sebab Naqiuddin sibuk ajak abahnya main bowling...since sampai awal & kebetulan kt sebelah tu ada Jamuan Hari Raya Aidilfitri DUN Bangi ...so kami beraya ke sana kejap...seronok juga...macam2 ada..tinggal u all larat ke tak je nak makan semua tu...

Masa kami pergi tu orang tak berapa ramai lagi ..kerusi bawah khemah pun masih banyak yang kosong, walupun cuaca panas orang berpusu-pusu  ...sempat la me merasa makan nasi Beriani Ayam, ambik Ayam Golek sikit, makan lemang & rendang daging...buah-buahan pun ada...kalau nak ikutkan memang banyak juadahnya...tapi me ambik 3 jenis pun dah rasa full...
Tak nak tulis banyak..nak share pic yg sempat me snap masa kat sana..
Cuaca terang benderang...
Kanak2 je dpt duit Raya ok ;)
Nampak tu...mcm2 ada..
Ini baru sebahagian..x larat nk jelajah lgi
Ini je yg larat kami cuba..beside tu
si bujang me ambik keropok lekor & aiskrim Malaysia
Dalam ramai2 gitu macam2 gelagat yang ada...ada tu aku tengok siap ambik bermangkuk-mangkuk ...tapau masuk dalam beg...sedar2 mcm dah nak penuh je beg tu...Masa nak gerak balik tu tengok dorang dok panggang kambing...nampak mcm best jer..ini kalau sape2 yg suka mahu tunggu siap panggang tu baru balik...nasib le me tak makan daging kambing..


7 comments:

nurbijen said...

Hujung minggu lepas kami berada sekitar bangi getaway :)
memng meriah... Panas ke tak tolak tepi, janji perut kenyang :)

Nurzakiah Hanum said...

wow

JMR said...

meriah makanannya ni..

adianiez AIDA said...

kambing ?
feveret aida.
aida tunggu kot hi hi...

Norma NML said...

@nurbijenOO..ye ke..kalau terserempak dlm ramai2 mcm tu tak perasan kot :)

Norma NML said...

@JMRJMR..mmg pun..mcm2 ada..tapi perut akak ni masuk 2 3 jenis makanan yg larat..itupun share dgn anak..byk sgt pilihan..

Norma NML said...

@adianiez AIDAAida..akak tgok mmg ramai pun yg beratur..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...