Tuesday, August 25, 2015

Sporting Sangat ◕‿-

Assalamualaikum wbt...

Ikutkan banyak entri dalam draft...ada yang separuh jalan, ada yang pending sbb cari gambar tak jumpa..tapi dalam banyak2 tu masa me dok check isi kandungan dalam pen drive baru terjumpa gambar ni...hmmm..

Gambar ni tak silap me snap dah hampir setahun kot...yang pasti hari Sabtu & masa tu en hubby kerja....Biasanya  kalau dah beres semua kerja rumah me akan 'manjakan' diri..dah nama pun perempuan kan...Tapi nak buat kerja macam ni sorang2 tak best..kena ada gang..hehe..dan dialah yang jadi mangsanya...

V
v
v

Sape lagi....anak bujang kesayangan me lorrr..
Bila tengok balik gambar ni terasa cepatnya anak ummi membesar...alhamdulillah. Sekarang ummi dah paras telinga awak...dah besar tak boleh nak gomol beria macam dulu2...but don't worry my dear..I'll never miss to give a big hug and kiss on the cheek & forehead but no more kiss on the lips like when you was a little boy ;)..InshaaAllah till my last breath..



p/s : wahai anak..sesungguhnya syg ummi pada awak melebihi segalanya..♥♥

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Hihihi comel sangat :D

JMR said...

semoga terus dikurniakan kebahagiaan bersama famili tersayang

ENA nak bagi FREE multivitamin;) said...

Follow your blog.

Umi dan anak perempuan mmg rapat kan

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumBoleh la pksa jg geng..heee

Norma NML said...

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)Tq akak..

Norma NML said...

@JMRThx JMR...aamiin :)

Norma NML said...

@ENA nak bagi FREE multivitamin;)Mmg pun tapi ni ank lelaki la Ena ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...