Friday, September 11, 2015

Jana Pendapatan Sebagai Ejen Affiliate Simplehijab ^◕‿◕^

Assalamualaikum wbt...

Baru kejap tadi terbaca blog rakan blogger

Anda ingin menjadi affiliate ejen untuk simple hijab???
Mudah je, sila register kat link ni...
(yang me jadi tertarik tu sbb hijab, mana tahu kot boleh cari koleksi tudung kan )

Then me terus klik kat link tu...bila dibaca...hmm..menarik, sangat mudah....yang penting tak perlu keluar modal, tak perlu keluar jumpa customer, tak perlu ke pejabat pos, tak perlu bazir minyak....perhhh..banyak tak perlu tu...kan banyak keistimewaannya tu...yang perlu cuma luangkan masa tak sampai 5 minit..register sahaja..

Memandangkan dalam ekonomi sekarang, rm pun semakin jatuh(hanya mampu berdoa semoga kembali ke asal @naik semula)...kuasa membeli sebenarnya bukan semakin tinggi tapi lebih kepada keperluan. Jadi nak tak nak kita sebagai pengguna harus membeli. Apa salahnya kita cuba cari sesuatu yg boleh menambahkan pendapatan...sikit pun takpe, yang penting halal.

Berminat nak register sebagai ejen boleh daftar kat sini...

http://simplehijab.co/?id=peye

ataupun klik jer banner kat bawah ni


Nak tahu lebih lanjut ?? Sila klik banner kat atas :)
Nak tengok koleksi dari Simplehijab boleh tengok kat IG Simplehijab @ fb 

p/s : sikit takpe..yang penting halal kan ^◕‿◕^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...