Tuesday, September 15, 2015

Lepas Gian....

Assalamualaikum wbt...

UPSR dah selesai, hilang satu resah si ibu...si anak??? Hmm..dia sentiasa cool je..susah ke senang ke...relax jer..alahai anak...PSRA belum lagi ni..

Ikutkan jadual PSRA bermula 28/9 nanti, ngam2 lepas cuti Aidiladha...tapi tak nak bagi dia rasa terbeban kami bagi dulu dia rehat...no study at all till weekend...Hari Khamis last UPSR, malam tu terus ambil tool box dia dan apa Tamiya kecik dia tu...jadilah lah dia ala2 mekanik...hmm
Nampak tu...:)
Minggu ni simpan balik Tamiya tu..seminggu je kot nak revision apa yg patut...cuti Aidiladha 5 hari dah tentu tak pandang bukunya...nak pula kalau plan beraya ke Kedah tu on...Apapun kami tak nak push dia study jer...sekarang hanya belek2 buku, tengok tajuk2 yang penting jer..Doa kami dia dipermudahkan untuk menjawab soalan PSRA nanti...



p/s : Bila la nak dapat jadual PSRA ni..





5 comments:

Nieyl said...

Salam pagi selasa...
semoga dipermudahkan menjawab nant yea dlm exam..Amin...

EEQA said...

Alhamdulillah. Student saya kata upsr untuk maths paper 2 n science mudah. Semoga dipermudahkan semuanya ye.


Bagi anda @ ahli keluarga yang ada denggi. Apa penyelesaiannya?: PLATELET RENDAH

nik ros said...

good luck.moga di permudahkan semua urusana

Bunda_nora said...

Salam singgah dan selamat hari Malaysia.....samalah anak saudara Bunda pun ada sorang ambil UPSR tahun ni...

Norma NML said...

Alhamdulillah dah selesai UPSR, skrg ni tumpuan utk PSRA pula..terima kasih atas doa kawan2 :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...